Skip Navigation
Over ons

Stichting Work Heart Make Art is van mening dat alle jongeren de kans moeten krijgen om nieuwe skills, kennis en ervaring op te doen in de kunst- en cultuursector. Dit doen wij aan de hand van ...

Buurt & omgevingKinderen & JongerenKunst & cultuur
Deel

Onderzoeker maatschappelijk effect festival

4 uur/week
Vanuit huis
OnderzoekEvenement & festival
Goed met cijfersOnderzoeken
Buurt & omgevingKinderen & JongerenKunst & cultuur
#41137
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspunt.com/o/Work-Heart-Make-Art/activiteiten/Onderzoeker-maatschappelijk-effect-festival/41137 om je aan te melden
SamenvattingJungle in the Sky (JITS) is een coronaproof festival in Hoorn deze zomer (2021). We willen impact maken en deze impact onderzoeken/meten, help jij ons mee?
Uitgebreide omschrijving

Stichting Work Heart Make Art (WHMA) is van mening dat alle jongeren de kans moeten krijgen om nieuwe skills, kennis en ervaring op te doen in de kunst- en cultuursector. Dit doen wij aan de hand van innovatieve, creatieve projecten waarbij jongeren worden geïnspireerd en gestimuleerd om hun talenten en kwaliteiten in te zetten. Jungle in the Sky (JITS) is een coronaproof festival in Hoorn dat in de zomer van 2021 wordt georganiseerd vanuit WHMA.

 

Met JITS willen we een festival organiseren waarmee we iets teruggeven aan de mensen van Hoorn. Meer positiviteit, sociale verbinding en diversiteit, door middel van muziek, kunst en theater. We willen impact maken, maar hoe meten we dat? Daar hebben we jou voor nodig. We zoeken iemand die een idee heeft hoe we het effect en de impact van het festival in de gemeente Hoorn kunnen meten/onderzoeken. Wellicht door middel van een enquete of een ander goed idee van jou! Dit is een mooie kans om ervaring op te doen met het doen van onderzoek, en tegelijkertijd jezelf te ontwikkelen en nieuwe contacten op te doen.


Wij hebben een voorkeur voor iemand tussen 14-27 jaar, en je kan (als je wilt) gekoppeld worden aan ontwikkeltraject (MDT). Hiermee krijg je een officieel certificaat voor deelname. Het MDT-traject is bijzonder, omdat het speciaal voor jongeren is en je geholpen wordt om jouw talent en kracht te ontdekken. Je leert én je doet dus ervaring op voor je CV. Het helpt als je goed zelfstandig kan werken en makkelijk initiatief neemt. Wij zijn gedreven om iets tofs te organiseren, waarmee we iets terug kunnen geven aan de maatschappij. Daarnaast zijn we een klein en gezellig team waar altijd plek is voor extra hulp. Als dit jouw interesse heeft gewekt neem dan contact met ons op voor meer informatie.

 

Datum festival: eind augustus/september

Start & einde functie: te bespreken, indicatie: 1 juni 2021 – half september 2021 

Wat vrijwilligers nodig hebben🗣️ Beheersing van het Nederlands
Over Work Heart Make Art
Stichting Work Heart Make Art is van mening dat alle jongeren de kans moeten krijgen om nieuwe skills, kennis en ervaring op te doen in de kunst- en cultuursector. Dit doen wij aan de hand van innovatieve, creatieve projecten waarbij jongeren worden geïnspireerd en gestimuleerd om hun talenten en kwaliteiten in te zetten.
#41137
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspunt.com/o/Work-Heart-Make-Art/activiteiten/Onderzoeker-maatschappelijk-effect-festival/41137 om je aan te melden