Skip Navigation
Over ons

Stichting Work Heart Make Art is van mening dat alle jongeren de kans moeten krijgen om nieuwe skills, kennis en ervaring op te doen in de kunst- en cultuursector. Dit doen wij aan de hand van ...

Buurt & omgevingKinderen & JongerenKunst & cultuur
Deel

Offline marketing & PR

4 uur/week
Vanuit huis
Evenement & festivalMarketing & Communicatie
Creatief
Buurt & omgevingKinderen & JongerenKunst & cultuur
#41104
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspunt.com/o/Work-Heart-Make-Art/activiteiten/Offline-marketing--PR/41104 om je aan te melden
SamenvattingJe helpt mee om ons festival deze zomer zichtbaar te maken. Deze functie is een mooie kans om ervaring op te doen voor je CV en om te leren van professionals!
Uitgebreide omschrijving

Stichting Work Heart Make Art (WHMA) is van mening dat alle jongeren de kans moeten krijgen om nieuwe skills, kennis en ervaring op te doen in de kunst- en cultuursector. Dit doen wij aan de hand van innovatieve, creatieve projecten waarbij jongeren worden geïnspireerd en gestimuleerd om hun talenten en kwaliteiten in te zetten. Jungle in the Sky (JITS) is een coronaproof festival in Hoorn dat in de zomer van 2021 wordt georganiseerd vanuit WHMA.

 

Als offline marketing & PR medewerker help je mee om de stichting en het bijhorende festival JITS offline zichtbaar te maken. Deze functie is een mooie kans om ervaring op te doen voor later en om te leren van professionals! We hebben een marketingbureau ingeschakeld die de lead neemt, en jij helpt mee vanuit onze stichting. Samen zullen we kijken welke opdrachten je leuk vindt om te gaan doen. Denk aan contacten leggen met (media) partners (zijn er kranten die ons willen promoten?) maar denk ook aan het regelen van posters of merchandise.


Het helpt als je initiatief durft te nemen en/of het leuk vindt om hier jezelf in te ontwikkelen. We hebben een voorkeur voor iemand tussen 14-27 jaar en je kan gekoppeld worden aan een ontwikkeltraject (MDT) zodat je achteraf een officieel certificaat krijgt voor deelname. Het MDT-traject is bijzonder, omdat het speciaal voor jongeren is en je geholpen wordt om jouw talent en kracht te ontdekken. Dus je leert, ontwikkelt én je doet ervaring op voor je CV. Wij zijn gedreven om iets tofs te organiseren, waarmee we iets terug kunnen geven aan de maatschappij. Daarnaast zijn we een klein en gezellig team waar altijd plek is voor extra hulp. Als dit jouw interesse heeft gewekt neem dan contact met ons op voor meer informatie!


Datum festival: eind augustus/september

Start & einde functie: te bespreken, indicatie: 1 juni 2021 – half september 2021 

Wat vrijwilligers nodig hebben🗣️ Beheersing van het Nederlands
Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Over Work Heart Make Art
Stichting Work Heart Make Art is van mening dat alle jongeren de kans moeten krijgen om nieuwe skills, kennis en ervaring op te doen in de kunst- en cultuursector. Dit doen wij aan de hand van innovatieve, creatieve projecten waarbij jongeren worden geïnspireerd en gestimuleerd om hun talenten en kwaliteiten in te zetten.
#41104
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspunt.com/o/Work-Heart-Make-Art/activiteiten/Offline-marketing--PR/41104 om je aan te melden