Skip Sidebar

Over ons

Stichting Work Heart Make Art is van mening dat alle jongeren de kans moeten krijgen om nieuwe skills, kennis en ervaring op te doen in de kunst- en cultuursector. Dit doen wij aan de hand van ...

Buurt & omgevingKinderen & JongerenKunst & cultuur
Deel

Administratief / secretarieel medewerker

4 uur/week
Vanuit huis
Evenement & festivalAdministratieFinanciënOndersteunend werk
Organiseren
Buurt & omgevingKinderen & JongerenKunst & cultuur
Deel activiteit
#41139
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspunt.com/o/Work-Heart-Make-Art/activiteiten/Administratief--secretarieel-medewerker/41139 om je aan te melden

Samenvatting

Onze stichting en bijhorend festival (JITS) kan iemand gebruiken die goed is met structuur en administratie. Check de omschrijving voor meer informatie!

Uitgebreide omschrijving

Stichting Work Heart Make Art (WHMA) is van mening dat alle jongeren de kans moeten krijgen om nieuwe skills, kennis en ervaring op te doen in de kunst- en cultuursector. Dit doen wij aan de hand van innovatieve, creatieve projecten waarbij jongeren worden geïnspireerd en gestimuleerd om hun talenten en kwaliteiten in te zetten. Jungle in the Sky (JITS) is een coronaproof festival in Hoorn dat in de zomer van 2021 wordt georganiseerd vanuit WHMA.


Structuur en administratie is cruciaal om goed overzicht te houden. Dit geldt ook voor onze stichting en ons bijhorende festival JITS. Daarom zijn wij op zoek naar een gedreven persoon die ons wilt helpen om administratie en documentatie op orde te houden. Contracten, facturen maar bijvoorbeeld ook een slimme plek om documentatie op te slaan. Hou jij ook van structuur, ben je acuraat en ben jij goed in het houden van overzicht? Waarschijnlijk ben jij dan de persoon die wij zoeken! Dit is een mooie functie, omdat je heel waardevol gaat zijn in het team en tegelijkertijd is er genoeg ruimte om jouw ideeën te laten horen.

 

Daarnaast hebben wij een voorkeur voor iemand tussen 14-27 jaar en kan je gekoppeld worden aan ontwikkeltraject (MDT) zodat je een officieel certificaat krijgt voor deelname. Het MDT-traject is bijzonder, omdat het speciaal voor jongeren is en je geholpen wordt om jouw talent en kracht te ontdekken. Je leert en doet ervaring op voor je CV. Met de stichting en JITS zijn we een team dat gedreven is om iets tofs te organiseren, waarmee we iets terug kunnen geven aan de maatschappij. Daarnaast zijn we een klein en gezellig team waar altijd plek is voor extra hulp. Als dit jouw interesse heeft gewekt neem dan contact met ons op voor meer informatie!

 

Datum festival: eind augustus/september

Start & einde functie: te bespreken, indicatie: 1 juni 2021 – half september 2021 

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Over Work Heart Make Art

Stichting Work Heart Make Art is van mening dat alle jongeren de kans moeten krijgen om nieuwe skills, kennis en ervaring op te doen in de kunst- en cultuursector. Dit doen wij aan de hand van innovatieve, creatieve projecten waarbij jongeren worden geïnspireerd en gestimuleerd om hun talenten en kwaliteiten in te zetten.
Deel activiteit