Skip Sidebar
WonenPlus

WonenPlus

Non-profit

Over ons

Ons WonenPlus biedt in de gemeente Stede Broec praktische diensten en persoonlijke ondersteuning aan, uitgevoerd door vrijwilligers. WonenPlus is er voor alle ouderen, chronisch zieken, gehandicapten ...

Zorg & WelzijnBuurt & omgevingOuderen
Deel

Handige klussers gezocht!

Een dag · 0–2 uur
1611 KZ, Bovenkarspel, Noord-Holland, Netherlands
Klussen
Klussen
Zorg & WelzijnBuurt & omgevingOuderen
Deel activiteit
#43261
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspunt.com/o/Stichting-Welzijn-Stede-Broec-afd-WonenPlus/activiteiten/Handige-klussers-gezocht/43261 om je aan te melden

Samenvatting

Bent u handig en vindt u het leuk om mensen te helpen? Heeft u tijd om af- en toe een klusje bij iemand thuis te doen? Dan zoeken wij u!

Uitgebreide omschrijving

Nu onze senioren steeds langer thuis wonen, komt het vaker voor dat er hulp gevraagd wordt voor kleine klusjes in en om het huis. Klusjes als een lampje vervangen, een schilderijtje ophangen, kleine reparaties... Kortom klussen voor handige mensen, geen grote technische klussen.


Wonen plus biedt regelmatig leuke trainingen en 1 keer per jaar houden we een vrijwilligersfeest waar u natuurlijk van harte welkom bent.


U kunt zelf aangeven wanneer en hoe vaak u zou willen helpen.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Onkostenvergoeding

Hoe kom ik er?

Over WonenPlus

Ons WonenPlus biedt in de gemeente Stede Broec praktische diensten en persoonlijke ondersteuning aan, uitgevoerd door vrijwilligers. WonenPlus is er voor alle ouderen, chronisch zieken, gehandicapten en mantelzorgers in de gemeente Stede Broec. Ons WonenPlus is onderdeel van Ons Stede Broec, waar alle inwoners van Stede Broec terecht kunnen voor sociale, culturele en maatschappelijke activiteiten en ondersteuning.
Deel activiteit