Skip Sidebar

Over ons

Wij beheren een blote voetenpad en een boerencamping. Waar altijd wel hulp bij nodig is zeker nu het hoogseizoen eraan komt.

Kinderen & JongerenNatuur & Milieu
Deel

Vrijwilliger gezocht om te knutselen met kinderen

5 uur/week
Bovenkarspel, Noord-Holland, Nederland
Activiteiten begeleidenJeugdwerk
Creatief
Kinderen & Jongeren
1 plaats over.
Deel activiteit
#43028
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspunt.com/o/Stichting-Gouwe-Voeten/activiteiten/Vrijwilliger-gezocht-om-te-knutselen-met-kinderen/43028 om je aan te melden

Samenvatting

Het hoogseizoen komt eraan, wij zoeken op de camping een vrijwilliger die 2 ochtenden in de week wil knutselen/kleuren met de kinderen die op de camping staan.

Uitgebreide omschrijving

Je mag ook zelf wat verzinnen om met de kinderen te gaan doen, op het terrein. We hebben bijvoorbeeld ook een voetbal-, volleybalveld en een kampvuurplaats. Maar iets met muziek of iets of een spel is ook prima.

De ene ochtend zullen er misschien 6 kinderen zijn en de volgende keer misschien 15. Dit is voornamelijk voor de kinderen die op de camping staan. En dit zal van 10 uur tot ongeveer half 12 zijn. Welke ochtenden dat hangt ook van u af wanneer u kunt, wij zijn hierin flexibel.


Wij hebben een ruimte met stoelen en tafels waar de kinderen kunnen zitten. We hebben wat knutselmateriaal maar we kunnen ook dingen aanschaffen.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Onkostenvergoeding

Hoe kom ik er?

Vrijwilligerswerk in Bovenkarspel > Bovenkarspel Activiteiten > Stichting Gouwe Voeten > Vrijwilliger gezocht om te knutselen met kinderen

Over Stichting Gouwe Voeten

Wij beheren een blote voetenpad en een boerencamping. Waar altijd wel hulp bij nodig is zeker nu het hoogseizoen eraan komt.
1 plaats over.
Deel activiteit