Skip Sidebar

Over ons

Sociaal-cultureel centrum ’t Stadsplein is een laagdrempelige ontmoetingsplek voor jong en oud, waar mensen zich sociaal en persoonlijk kunnen ontwikkelen. ’t Stadsplein is onderdeel van Stichting ...

Buurt & omgevingKunst & cultuur
Deel

Barmedewerker

Flexibel
1611 AA, Bovenkarspel, Noord-Holland, Netherlands
Koken & eten
Sociale rechtvaardigheid en ongelijkheid
Deze vrijwilligersvacature is verlopen25 plaatsen over.
Deel activiteit
#21963
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspunt.com/o/Sociaal-cultureel-centrum-T-Stadsplein/activiteiten/Barmedewerker/21963 om je aan te melden

Samenvatting

'T Stadsplein in Bovenkarspel is op zoek naar een enthousiaste barmedewerker die het ook leuk vindt om een praatje met de bezoekers te maken.

Uitgebreide omschrijving

Het draaien van bardiensten overdag of ’s avonds. De taken die daarbij horen zijn: - Schenken en serveren van dranken, zoals koffie, thee, fris, bier, wijn. - Bereiden en serveren van overige consumpties - Afrekenen, beheren van de kas - Bar/keuken netjes houden, zoals afwassen en na afloop schoonmaken, - Tijd maken voor een praatje met bezoekers die daar behoefte aan hebben. Wat bieden wij: Wij bieden een prachtige sfeervolle werkplek en een goede leeromgeving. ‘t Stadsplein is een plek waar vrijwilligers zich kunnen ontwikkelen en we zorgen voor begeleiding (van je leerproces). Voor alle vrijwilligers is er de mogelijkheid tot interne of externe training die nodig is om het vrijwilligerswerk goed te kunnen doen. We houden elk jaar een evaluatiegesprek met vrijwilligers. Om de waardering naar alle vrijwilligers te uiten organiseert Stichting Welzijn Stede Broec ieder jaar een gezellig kerstfeest, en ontvangen vrijwilligers een kerstattentie. Wij stimuleren meedenken en vragen vrijwilligers om met ideeën te komen. Samen bouwen we aan een plek waar iedereen zich welkom voelt. Je bent verzekerd door een collectieve verzekering van de gemeente Stede Broec. Tijdens je werk krijg je afhankelijk van het aantal uren dat je werkt gratis consumpties. 3-5 uur, afhankelijk per dienst. Enkele keren per jaar langer (bij evenement of project) 2 vrijwilligersbijeenkomsten (avond) per jaar Veel van onze bezoekers hebben behoeft aan contact, een praatje. De werkdruk is niet te hoog, dus daar is ook tijd voor. Je bent vriendelijk en houdt van werken met mensen en voor mensen. Je werkt met anderen in een team. Je werkt schoon en netjes. We kunnen op je rekenen. Liefst kun je ook met geld werken en (af)rekenen. Je hebt geen problemen met alcohol en tijdens je dienst drink je geen alcohol. Je houdt je aan afspraken en bent betrouwbaar. Ervaring met horeca is een pré, maar niet noodzakelijk. Je bent bereid deel te nemen aan een online cursus verantwoord alcohol schenken, tapcursus en eventueel BHV.

Hoe kom ik er?

Over Sociaal-cultureel centrum 'T Stadsplein

Sociaal-cultureel centrum ’t Stadsplein is een laagdrempelige ontmoetingsplek voor jong en oud, waar mensen zich sociaal en persoonlijk kunnen ontwikkelen. ’t Stadsplein is onderdeel van Stichting Welzijn Stede Broec.
Deze vrijwilligersvacature is verlopen25 plaatsen over.
Deel activiteit