Zomerborrel JWF in Actie!

Zomerborrel JWF in Actie!

Community evenement · 5 jul 2021, 19:15
Oranje Buiten, Hoorn, Noord-Holland 1621 MK, Nederland
Aanmeldingen gesloten.
Deel community evenement
Maatschappelijke Diensttijd
#41755
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspunt.com/o/Jong-Westfriesland-in-actie/activiteiten/Zomerborrel-JWF-in-Actie/41755 om je aan te melden

Contactpersoon

Mariska, Charlotte, Fleur & Yasmine MDT begeleidersStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

De eerste Europassen worden uitgereikt! Dat vraag om een corona-proof feestje voor al onze jonge vrijwilligers.

Uitgebreide omschrijving

De eerste MDT'ers hebben hun traject afgerond en dat betekent dat er binnenkort Europassen uitgereikt gaan worden! Dit is een Europees erkend certificaat waarop staat wat je allemaal gedaan en geleerd hebt tijdens je MDT traject. Dit vonden wij reden tot een klein corona-proof feestje!


Op maandagavond 5 juli zijn daarom ALLE vrijwilligers van JWF in Actie uitgenodigd om aan te sluiten bij onze zomerborrel. De borrel vindt plaats bij Oranje Buiten, Hoorn. Het belooft een hele gezellige avond te worden met een lekker hapje, drankje en een spannende pubquiz met fantastische prijzen! Daarnaast worden onze MDT'ers in het zonnetje gezet met hun welverdiende Europass.


Het programma start om 19.30 uur. Inloop tussen 19.15 en 19.30 uur. Om 21.30 uur sluiten we de avond af.


Ben jij er ook bij? Meld je dan voor 28 juni aan!


Oranje Buiten

De Schelphoek 4

1621MK

Hoorn

Hoe kom ik er?

Aanmeldingen gesloten.
Deel community evenement

Over Maatschappelijke Diensttijd

MDT is voor jongeren van 12 tot 30 jaar. Bij het MDT-traject zet je je vrijwillig in voor een maatschappelijke organisatie. Je draagt bij aan een sterkere samenleving en leert hier tegelijkertijd enorm veel van. Je bouwt aan je cv, leert nieuwe mensen kennen en hebt een leuke en leerzame tijd. Ook is MDT een goede voorbereiding op of verrijking van je studie of (toekomstige) baan. Je komt regelmatig samen met andere MDT’ers en krijgt ondersteuning en trainingen vanuit Vrijwilligerspunt. Na het afronden van de MDT ontvang je een Europees erkend certificaat. Nieuwsgierig geworden?

Volg ons ook op social media @vrijwilligerspuntwf