NLP Training MDT

NLP Training MDT

Community evenement · 9 sep 2021, 19:00 - 22:00
Maelsonstraat 12, 1624 NP Hoorn, Nederland
U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit community evenement.
Deel community evenement
Maatschappelijke Diensttijd
#44314
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspunt.com/o/Jong-Westfriesland-in-actie/activiteiten/NLP-Training-MDT/44314 om je aan te melden

Contactpersoon

Mariska, Charlotte, Fleur & Yasmine MDT begeleidersStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Op donderdag 9 september vindt er weer een MDT training plaats: Neuro Linguïstisch Programmeren. Doe je ook mee?

Uitgebreide omschrijving

Op 9 september vindt de MDT-training Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) plaats. De training wordt gegeven door Jeroen Molenaar.


Jeroen Molenaar heeft lange ervaring bij de politie en geeft daar onder andere diverse trainingen voor de politie opleidingsschool. Daarnaast is hij werkzaam als NLP trainer. NLP, Neuro Linguïstisch Programmeren is het proces waarop wij de wereld om ons heen waarnemen en hoe wij daar vervolgens op reageren. Communiceren dus. Tijdens deze workshop legt Jeroen uit wat er in je hoofd gebeurt met hetgeen je zintuigelijk waarneemt en hoe dit tot uiting komt in gedrag. Je leert je bewuster te worden van jouw manier van waarnemen, je gedachtepatronen en gedrag en hoe je dit kunt dit toepassen om effectiever met mensen te communiceren 🧠🗣️


De training zal fysiek plaatsvinden bij ons op kantoor, in het gebouw van Intermaris, te Hoorn. Adres:


Maelsonstraat 12

1624 NP

Hoorn


De training begint om 19.00 uur en we sluiten af tussen 21.30 uur en 22.00 uur. Zorg dat je vóór 19.00 uur aanwezig bent, zodat we netjes om 19.00 uur kunnen beginnen.


In verband met corona is er een beperkt aantal plekken voor deze training. Geef je dus snel op! Ben je te laat, maar wil je wel meedoen? Laat het Fleur of Karlijn weten. Dan zetten we je op de wachtlijst.De training vindt fysiek plaats. Hierbij wordt rekening gehouden met alle geldende corona regels. Wij verwachten dat ook jij je hier aan houdt. Klachten? Blijf thuis. Veranderen de regels met betrekking tot fysieke bijeenkomsten, dan bieden Fleur en Karlijn online een alternatief programma aan. De NLP training wordt dan verschoven naar een later moment.


Alleen jongeren die op dit moment meedoen aan het MDT traject kunnen zich aanmelden voor deze training. Benieuwd naar het traject? Neem een kijkje op de pagina van JWF in Actie.

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit community evenement.
Deel community evenement

Over Maatschappelijke Diensttijd

MDT is voor jongeren van 12 tot 30 jaar. Bij het MDT-traject zet je je vrijwillig in voor een maatschappelijke organisatie. Je draagt bij aan een sterkere samenleving en leert hier tegelijkertijd enorm veel van. Je bouwt aan je cv, leert nieuwe mensen kennen en hebt een leuke en leerzame tijd. Ook is MDT een goede voorbereiding op of verrijking van je studie of (toekomstige) baan. Je komt regelmatig samen met andere MDT’ers en krijgt ondersteuning en trainingen vanuit Vrijwilligerspunt. Na het afronden van de MDT ontvang je een Europees erkend certificaat. Nieuwsgierig geworden?

Volg ons ook op social media @vrijwilligerspuntwf