Lenteborrel JWF in Actie

Lenteborrel JWF in Actie

Community evenement · 21 apr 2022, 18:45 - 21:00
Happy Days, Grootebroek, Noord-Holland 1613 KV, Nederland
U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit community evenement.
Deel community evenement
Maatschappelijke Diensttijd
#49492
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspunt.com/o/Jong-Westfriesland-in-actie/activiteiten/Lenteborrel-JWF-in-Actie/49492 om je aan te melden

Contactpersoon

Mariska, Charlotte, Fleur & Yasmine MDT begeleidersStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Onze Winterborrel is een Lenteborrel geworden! Gezellige avond voor alle jongeren die zich vrijwillig inzetten via Jong Westfriesland in Actie!

Uitgebreide omschrijving

Een deel van de MDT'ers hebben hun traject afgerond en dat betekent dat er binnenkort Europassen uitgereikt gaan worden! Dit is een Europees erkend certificaat waarop staat wat je allemaal gedaan en geleerd hebt tijdens je MDT traject. Dit vonden wij reden tot een klein feestje! Helaas kon de door ons geplande Winterborrel niet doorgaan, maar we proberen het gewoon opnieuw! Dit keer met een Lenteborrel!


Op donderdagavond 21 april zijn daarom alle vrijwilligers van JWF in Actie uitgenodigd om aan te sluiten bij onze Lenteborrel! De borrel vindt plaats bij Happy Days, Grootebroek. Het belooft een hele leuke avond te worden met een potje bowlen, leuke spelletjes en vooral veel gezelligheid! Daarnaast worden onze MDT'ers in het zonnetje gezet met hun welverdiende Europass.


Het programma start met een inloop van 18.45-19.00 uur. Om 21:00 uur sluiten we het programma af.


Ben jij er ook bij? Meld je dan voor 13 april aan door je aan te melden via dit evenement!


Happy Days

Industrieweg 48A

1613KV Grootebroek

Op ca 5 min. loopafstand van station Bovenkarspel-Grootebroek


De avond is inclusief 4 drankjes en een paar lekkere hapjes. Mocht je verwachten om meer consumpties te willen nuttigen, vergeet dan niet je portemonnee mee te nemen! 


CORONAMAATREGELEN: Wij doen er vanuit Jong Westfriesland in Actie en Happy Days alles aan om alle coronarichtlijnen na te leven en een veilig en coronaproof feestje te geven. Wij hopen uiteraard dat jij je aan de geldende richtlijnen houdt. Bij klachten, blijf thuis!

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit community evenement.
Deel community evenement

Over Maatschappelijke Diensttijd

MDT is voor jongeren van 12 tot 30 jaar. Bij het MDT-traject zet je je vrijwillig in voor een maatschappelijke organisatie. Je draagt bij aan een sterkere samenleving en leert hier tegelijkertijd enorm veel van. Je bouwt aan je cv, leert nieuwe mensen kennen en hebt een leuke en leerzame tijd. Ook is MDT een goede voorbereiding op of verrijking van je studie of (toekomstige) baan. Je komt regelmatig samen met andere MDT’ers en krijgt ondersteuning en trainingen vanuit Vrijwilligerspunt. Na het afronden van de MDT ontvang je een Europees erkend certificaat. Nieuwsgierig geworden?

Volg ons ook op social media @vrijwilligerspuntwf