Make a Choice Café

Is de keuze voor het nieuwe schooljaar moeilijk en twijfel je of je een studie wilt beginnen, wilt werken of toch een tussenjaar? Voor veel jongeren is het maken van zo’n belangrijke keuze voor de toekomst niet makkelijk. Daarom organiseert een groep studenten die de opleiding Sociaal werk volgt op het Horizon college in Hoorn het ‘Make a Choice Café’ op maandag 18 december vanaf 19.00 uur. Hier zullen (oud) studenten komen vertellen over hun MBO/ Hbo-opleiding, werk en/of tussenjaar.

Wat kun je verwachten?

Tijdens het Make a Choice Café' komen verschillende opleidingen aan bod, zoals sociaal work, politieacademie, media/ muziek producer, verpleegkunde, brandweer/ eigen onderneming, pedagogisch medewerker, Pabo & sport en bewegen. Je krijgt de kans om leerzame activiteiten te doen en vragen te stellen aan (oud) studenten. Het wordt een interactieve bijeenkomst waar je meer inzicht kunt krijgen in je kwaliteiten en ambities. Binnenkort kun je hieronder terugvinden welke sprekers er komen en wat ze (in het kort) komen vertellen.


De avond gaat er als volgt uit zien:

·      Inloop 18:45 – 19:00 uur

·      Kennismaking 19:00 – 19:10 uur

·      Presentatie van het MDT-traject (Maatschappelijke Diensttijd) 19:10 – 19:25 uur

·      Presentatie van het Jongeren start punt 19:25 – 19:40 uur

·      Speeddates houden met de aanwezige gastsprekers 19:40 – 20:40 uur

·      Kraampjes 20:40 – 21:00 uur

·      Afsluiting 21:00 – 21:10 uur


Aanmelden

Iedereen tussen de 12 en 30 jaar die nog twijfelt tussen studeren, werken en of tussenjaar is van harte welkom! Lijkt het jou ook erg interessant en wil je graag langskomen? Meld je dan aan bij ons via ons Instagram account, of door een mail te sturen.


Instagram: @Makeachoicecafe

E-mail: [email protected]