Mensen maken Nederland

Mensen maken Westfriesland inclusiever!

Mensen maken Nederland viert een jaar lang de vrijwillige inzet voor een ander. We zetten ons samen in om meer en nieuwe mensen kennis te laten maken met vrijwillige inzet en te laten zien en ervaren hoe leuk het is om dit te doen. Vier jij het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet 2021 met ons mee? Want Mensen maken Nederland.


Vrijwilligerspunt doet ook mee met Mensen maken Nederland en wil graag samen met haar vrijwilligers het Nationaal Jaar Vrijwilligere Inzet 2021 meevieren. We zetten ontzettend mooie stappen. Zet jij de volgende stappen met ons mee?


Bekijk voor meer informatie de site van Mensen maken Nederland via onderstaande button.

Bekijk de leukste vacatures

Nieuw
Structureel werk · Flexibele uren · Start vanaf 31 mei
Hoorn
Crisiskaartconsulenten
De Hoofdzaak is op zoek naar Crisiskaartconsulenten. Geplaatst door De Hoofdzaak
Mei31
Nieuw
Workshop · 31 mei, 18:45 - 22:00
Hoorn
MDT Training Mentaal Sterk in je Vel
Op dinsdagavond 31 mei vindt de training Mentaal Sterk in je Vel plaats. Doe jij ook mee? Let op! Deze training is alleen voor jongeren die meedoen met MDT.Geplaatst door Jong Westfriesland in Actie
Jun2
Workshop · 2 jun, 19:00 - 22:00
Hoorn
Basistraining voor taalvrijwilligers (1 van 3)
Leer hoe je mensen moet begeleiden bij het leren van de Nederlandse taal. Geplaatst door Vrijwilligerspunt
Project (Tijdelijk) · 4–8 uur/week · Start vanaf 7 jun
Enkhuizen
Begeleiding werkplaats dagbesteding
Wat is leuker dan mensen te helpen bij hun technische activiteiten; zeker als je zelf een "Handige Harry" bent? Geplaatst door Bezoekerscentrum Hertenkamp
Nieuw
Project (Tijdelijk) · 4–6 uur/week · Start vanaf 8 jun Voor ongeveer 5 maanden
Hoorn
Projectvrijwilliger Team Beleving - Expositie Hoge Luchten
Sluit je aan bij het Team Beleving van het Westfries Museum, tijdens de expositie Hoge Luchten, van 6 augustus t/m 27 november 2022.Geplaatst door Westfries Museum
Jun9
Evenement · 9 jun, 18:00 - 20:00
Hoorn
Bouwmedewerker Hoornse Stadsfeesten
Op- en afbouw van podia, hekken, borden etcGeplaatst door Hoornse Stadsfeesten

Kalender

In het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet 2021 organiseert de NOV zowel landelijk, maar vooral ook in het hele land activiteiten die bijdragen aan het betrekken van meer en nieuwe mensen bij vrijwillige inzet. Hier staan al deze activiteiten op een rij. Wat gaan jullie doen?

Vacatures

Juist in deze tijd geven veel mensen aan dat zij willen helpen om een ander te steunen. En ook in de tijd die gaat komen kan het vrijwilligerswerk bijdragen aan de (nieuwe) vragen die in onze samenleving leven. Er is meer vraag en behoefte aan vrijwilligers. Kortom: ‘er voor elkaar zijn’. Kijk daarom wat Westfriesland te bieden heeft voor jou!

Workshops

Het is belangrijk om bij te blijven: om te sparren en te leren van en met andere organisaties. Wij organiseren themabijeenkomsten en cursussen voor organisaties om hun deskundigheid over vrijwilligerswerk up to date te houden.