Post | oktober 2022 | Nieuws | 1 min lezen

Meld je aan voor de Vrijwilligersmarkt Medemblik

Komt jouw maatschappelijke organisatie uit de gemeente Medemblik of is daar actief? Doe dan mee met de Vrijwilligersmarkt Medemblik. Op zaterdag 26 november van 10.00 – 13.00 uur organiseert Vrijwilligerspunt Westfriesland in opdracht van de gemeente Medemblik de Vrijwilligersmarkt Medemblik in De Schoof in Wervershoof. De markt is een geweldig platform om jouw organisatie te presenteren, vrijwilligers te werven én te netwerken met andere organisaties uit de regio. En, deelname is gratis! 


Ontdekken en netwerken

De markt is voor potentiële vrijwilligers dé uitgelezen plek om op een laagdrempelige manier te ontdekken wat er voor diversiteit aan vrijwilligerswerk in de gemeente Medemblik en omgeving wordt aangeboden. Waarom meedoen met de Vrijwilligersmarkt? Allereerst omdat je zo je organisatie in de schijnwerpers kunt zetten. Daarnaast is de kans heel groot dat je naar huis gaat met (een) nieuwe vrijwilliger(s)! Uit de voorgaande edities is bovendien gebleken dat de markt voor de deelnemende organisaties een waardevolle gelegenheid is om andere organisaties te ontmoeten en tot mooie samenwerkingen te komen. Alle redenen dus om mee te doen!


Meedoen?

Deelname aan de Vrijwilligersmarkt is gratis. Elke deelnemende organisatie krijgt een tafel van 120 x 60 cm toegewezen die geheel naar eigen inzicht en behoefte kan worden ingericht en aangekleed. Bovendien is er naast de tafel ruimte voor één banner. Voor iedere organisatie bieden we voor twee personen onbeperkt thee & koffie en is er een eenvoudige lunch met kopje soep. Meedoen? Meld je dan z.s.m. aan want er is beperkte plek. Stuur een mail naar [email protected] o.v.v. ‘Vrijwilligersmarkt Medemblik’.


Na inschrijving ontvang je van ons z.s.m. een bevestiging van deelname. Later informeren we je uitgebreid over o.a. parkeren, opbouwen en tips over hoe je jouw deelname aan de Vrijwilligersmarkt via je eigen communicatiekanalen kunt promoten.

Deel blogpost
Gerelateerde blogposts

Doe mee met de Vrijwilligersmarkt Hoorn 2024

| Nieuws
Zaterdag 20 april organiseert Vrijwilligerspunt Westfriesland in opdracht van de gemeente Hoorn de ...
Lees meer

Korting Schouwburg Het Park

| Nieuws
Iedere maand biedt Schouwburg Het Park voor vrijwilligers voorstellingen aan met korting!

Deze maand is ...
Lees meer

'De vereniging is iets van ons allemaal’

| Nieuws
Het splinternieuwe bestuur van s.v. Enkhuizen kon het vrijwilligersbeleid van de voetbalvereniging helemaal ...
Lees meer