Post | juli 2022 | Nieuws | 1 min lezen

Bedank je favoriete vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie

Bedankt vrijwilligers! Zeg jij het wel eens? We kunnen onze vrijwilligers niet genoeg bedanken, want vrijwilligerswerk is onmisbaar in onze maatschappij. Zonder vrijwilligers zouden verenigingen, stichtingen en clubs niet kunnen bestaan en veel werkzaamheden niet kunnen plaatsvinden. Vrijwilligerspunt Westfriesland heeft daarom nu ook de website www.bedanktvrijwilligers.nl, waar je eenvoudig met een kort filmpje jouw favoriete vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie persoonlijk kunt bedanken.


Ingewikkeld? Zeker niet!  

In een paar eenvoudige stappen, staat jouw bedankje op bedanktvrijwilligers.nl:  

Maak een filmpje voor jouw vrijwilliger(s) met je telefoon, ga naar de website, vul je gegevens en die van de vrijwilliger in en na akkoord staat je filmpje online om bekeken én gedeeld te worden. Zo kunnen nog meer mensen geënthousiasmeerd worden óók een bedankje te plaatsen! Want, iedere vrijwilliger verdient het om in het zonnetje gezet te worden!  


Laat je inspireren 

Inspiratie nodig? Op bedanktvrijwilligers.nl staat al een aantal filmpjes. Zo bedankt voorzitter Mark Waterman van EHBO Stede Broec persoonlijk alle vrijwilligers voor hun inzet. Zet Jorick Winthorst uit Enkhuizen alle vrijwilligers van Gymnastiekvereniging VEK-WIK in het zonnetje en bedankt het Bakkerijmuseum in Medemblik niet alleen alle vrijwilligers, maar wordt ook verteld wat de vrijwilligers allemaal doen in het museum.  


Dus ken jij een vrijwilliger die een bedankje verdient? Die echt het verschil maakt binnen jouw maatschappelijke organisatie? Of een organisatie die zo goed werk verricht, dat dat wel eens publiekelijk gezegd mag worden? Bedank die dan met een kort filmpje via www.bedanktvrijwilligers.nl  

Deel blogpost
Gerelateerde blogposts

Jongerenadviseurs helpen verjongen

| Nieuws
Jongeren maken je maatschappelijke organisatie sterker, maar hoe vind je die jongeren? En, vooral; hoe zorg je ...
Lees meer

Zomer beweegtasje voor ruim 150 kinderen in gemeente Medemblik

| Nieuws
Ruim 150 kinderen uit gezinnen in de gemeente Medemblik hoeven zich in de zomervakantie niet te vervelen ...
Lees meer

Actieweek zet maatschappelijke diensttijd op de kaart

| Nieuws
Van maandag 21 tot en met vrijdag 25 juni wordt tijdens een actieweek de maatschappelijke diensttijd (MDT) op ...
Lees meer