Terug naar overzicht

Ben jij ons visitekaartje?

Vrijwilligerspunt in Hoorn zoekt twee nieuwe administratieve vrijwilligers om bezoekers te ontvangen, de telefoon op te nemen en e-mails te beantwoorden.


Algemeen

Code 7670
Werkzaamheden Je hoofdtaken zijn het ontvangen van bezoekers, beantwoorden van e-mails en opnemen en doorverbinden van de telefoon.

Vrijwilligerspunt heeft veel verschillende diensten en projecten die het aanbiedt. Vandaar dat er, als er gebeld wordt door mensen, goed doorgevraagd moet worden om te weten naar wie je de telefoon moet doorverbinden. Je beheert ook samen met andere collega’s de algemene mailbox van Vrijwilligerspunt. Je stuurt e-mails door naar de juiste collega als dat nodig is. Andere e-mails handel je zelf af.

Tussen deze werkzaamheden door zijn er verschillende licht administratieve taken die je op kunt pakken:
- Aanpassingen doorvoeren in het systeem van contactgegevens van personen en organisaties, maar bijvoorbeeld ook van vacatures.
- Samen met collega’s administratieve ondersteuning bieden voorafgaand bij diverse evenementen, maar ook na afloop. Denk aan het telefonisch aannemen en verwerken van aanmeldingen en maken van badges.
- Diverse andere taken die gedurende het jaar veranderen. De werkzaamheden worden na overleg met de teamleider binnen het team verdeeld.

Natuurlijk wordt je begeleid en ingewerkt door de teamleider en krijg je een reiskostenvergoeding als je voor het reizen kosten maakt. Je deel mee aan het vergoedingenbeleid.
Activiteit Administratief
Doelgroep Anders
Wij vragen van u - Je kunt zelfstandig werken, maar weet ook wanneer je om hulp moet vragen.
- Je hebt ervaring met het werken met Outlook, en bij voorkeur ook programma’s als Word en Excel.
- Je hebt vaker administratief (vrijwilligers)werk gedaan.
Gevraagde beschikbaarheid 2 dagdelen, verdeeld over de dinsdag en donderdag. De ochtend is van 9.00 tot 12.30, de middag van 13.00 tot 17.00. In goed overleg spreken we af welke ochtend en middag je bij ons komt werken. Eens per 6 a 8 weken woon je het teamoverleg op donderdagmiddag bij.

Organisatie

Naam Vrijwilligerspunt
Gemeente Hoorn
Sector Overig

Vrijwilligers voorwaarden

OnkostenvergoedingJa
ReiskostenvergoedingJa
VrijwilligersvergoedingNee

 Terug naar overzicht

Heeft u een vraag dan kunt u ons bereiken op info@vrijwilligerspunt.com of 0229 21 64 99