Terug naar overzicht

Begeleider/begeleidster Nieuwe Nederlanders

Als vrijwilliger bij Vrijwilligerspunt in Hoorn begeleid je Nieuwe Nederlanders naar vrijwilligerswerk, taalstages, sportverenigingen en activiteiten.


Algemeen

Vacaturenummer 8653
Werkzaamheden Nieuwe Nederlanders is een project van het Vrijwilligerspunt. We koppelen nieuwe Nederlanders aan vrijwilligerswerk, taalstages, sport en recreatieve activiteiten, zodat zij hun Nederlandse taalniveau verbeteren en hun sociale netwerk vergroten. We houden rekening met de talenten, wensen en behoeftes van de nieuwe Nederlanders en plaatsen hen het liefst in hun eigen woonomgeving. Om de koppelingen succesvol te maken hebben we enthousiaste vrijwilligers nodig, die iets willen betekenen voor de nieuwe Nederlanders.

Je begeleidt nieuwe Nederlanders naar vrijwilligerswerk, taalstages, sportverenigingen en activiteiten.
Je denkt samen met de nieuwe Nederlander na over een geschikte plek, je legt contact met organisatie/vereniging, je gaat mee met het kennismakingsgesprek en naar wens ga je mee naar het vrijwilligerswerk.
Als de koppeling is gelukt, houd je contact met de nieuwe Nederlander en organisatie/vereniging over de voortgang van de samenwerking.

Je wordt ondersteund door de intakemedewerker. 1 x in de 6 weken zal er een intervisie moment plaatsvinden op woensdag samen met de andere vrijwilligers, intakemedewerker en projectleider. Deze vindt plaats op het kantoor van Vrijwilligerspunt in Hoorn.
Activiteit Administratie en financiën
Wij vragen van u
Gevraagde beschikbaarheid

Organisatie

Naam Vrijwilligerspunt
Gemeente Hoorn
Sector Overig

Vrijwilligers voorwaarden

OnkostenvergoedingNee
ReiskostenvergoedingJa
VrijwilligersvergoedingJa

 Terug naar overzicht

Heeft u een vraag dan kunt u ons bereiken op info@vrijwilligerspunt.com of 0229 21 64 99