Het loket in Enkhuizen is op 7, 14 en 21 augustus gesloten. Onze locatie in Hoorn is dan wel geopend.

 Terug naar overzicht

Bemiddelingsmedewerker Taalafdeling

Vrijwilligerspunt zoekt bemiddelingsmedewerkers om op ons kantoor in Hoorn met vrijwilligers intakegesprekken te houden en te koppelen aan laaggeletterden/anderstaligen.


Algemeen

Code 7626
Werkzaamheden Voor de taalafdeling zoekt Vrijwilligerspunt een spin-in-het-web die goed met mensen kan omgaan en die tevens niet schrikt van wat administratie. Het is een uitdagende functie op een gezellig kantoor waarin je veel aspecten van jezelf kunt laten zien.

De deelnemers willen graag beter de Nederlandse taal leren lezen, schrijven en/of spreken. Je voert de intakegesprekken met nieuwe taalvrijwilligers en koppelt ze vervolgens aan een passende deelnemer. Gedurende het traject van die koppeling begeleid je ze waar nodig en fungeer je als aanspreekpunt voor zowel de vrijwilliger als de deelnemer.

Je volgt een training die de taalvrijwilligers ook krijgen.

Als bemiddelingsmedewerker kom je op ons kantoor werken en ben je onderdeel van ons gezellige en informele team.
Activiteit Educatie en taalondersteuning
Doelgroep Anders
Wij vragen van u Je kunt goed werken in een gemeenschappelijke administratie. Je staat stevig in je schoenen, bent empathisch en flexibel. Je hebt affiniteit met vrijwilligerswerk.
Gevraagde beschikbaarheid 2 dagdelen in de week en 1x per maand een overleg met het team. Je werkt op het kantoor in Hoorn.

Organisatie

Naam Vrijwilligerspunt
Gemeente Hoorn
Sector Overig

Vrijwilligers voorwaarden

OnkostenvergoedingJa
ReiskostenvergoedingJa
VrijwilligersvergoedingNee

 Terug naar overzicht

Heeft u een vraag dan kunt u ons bereiken op info@vrijwilligerspunt.com of 0229 21 64 99