Het loket in Enkhuizen is op 7, 14 en 21 augustus gesloten. Onze locatie in Hoorn is dan wel geopend.

 Terug naar overzicht

Kom bij ons doen wat u leuk vindt!

GGZ locatie Tilhoeve in Enkhuizen zoekt vrijwilligers om samen boodschappen te doen, spelletjes te spelen of andere vrijwilligerstaken uit te voeren.


Algemeen

Code 7599
Werkzaamheden Er zijn veel voorkomende vrijwilligerstaken die u voor ons kunt uitvoeren. Dit kan zowel samen met bewoners, als voor bewoners. Denk aan helpen met boodschappen doen, helpen met koken, een spelletje doen met bewoners, kleine reparaties/kleine klusjes met of voor bewoners verrichten, een wandeling maken, enzovoort.. Wij kunnen afhankelijk van de interesse van u maatwerk bieden. U bent bij ons WA- en voor ongevallen verzekerd.

Verklaring omtrent gedrag (VOG) is vereist, kosten hiervoor worden vergoed Reiskostenvergoeding is mogelijk, maar alleen in overleg met de leidinggevende van de Tilhoeve. Personeel van de Tilhoeve biedt ondersteuning aan de vrijwilligers.
Activiteit Activiteiten begeleiden
Doelgroep Anders
Wij vragen van u
Gevraagde beschikbaarheid Uw inzetbaarheid wordt in overleg afgesproken. Het kan wekelijks voor een paar uurtjes, maar iets anders is misschien ook wel mogelijk. We gaan graag met u in gesprek hierover.

Organisatie

Naam GGZ nhn locatie Tilhoeve
Gemeente Enkhuizen
Sector Zorg en Welzijn

Vrijwilligers voorwaarden

OnkostenvergoedingNee
ReiskostenvergoedingJa
VrijwilligersvergoedingNee

 Terug naar overzicht

Heeft u een vraag dan kunt u ons bereiken op info@vrijwilligerspunt.com of 0229 21 64 99