Vrijwilligerspunt heeft in 2013 een klantenpanel opgericht. Het panel bestaat uit afgevaardigden uit acht verschillende organisaties. Twee keer per jaar komt het panel bijeen en geeft tips en advies aan het Vrijwilligerspunt over onze diensten en producten. Wij leggen nieuwe diensten en producten aan hen voor en vragen of zij mee willen denken. De tips en opmerkingen die zij aandragen, verwerken wij in ons aanbod.

Om ons werk goed te kunnen blijven doen, willen we graag gevoed worden met de mening, ideeën en tips van u als vrijwilligersorganisatie. We willen weten wat uw wensen en knelpunten zijn. We kunnen u ondersteunen met het zo goed mogelijk uitvoeren van uw werk als stichting of vereniging. Misschien kunnen we u daarbij ondersteunen? Op onze beurt spelen wij, als Vrijwilligerspunt, graag in op de nieuwste ontwikkelingen. Door in gesprek te gaan met het klantenpanel proberen we ons aanbod actueel te houden en te ontwikkelen, zodat het zo goed mogelijk aansluit op de wensen van organisaties en maatschappij.

Aanmelden voor het klantenpanel

Heeft u belangstelling en wilt u worden uitgenodigd om ons te voeden met uw ideeën, ervaringen of wensen? Meld u dan aan voor het klantenpanel. Wij nemen graag contact met u op.

Auke Abbekerk, Loek Stam
Projectleider(s) advies en ondersteuning
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heeft u een vraag dan kunt u ons bereiken op info@vrijwilligerspunt.com of 0229 21 64 99