Vrijwilligerspunt heeft in 2013 een klantenpanel opgericht dat bestaat uit afgevaardigden uit, op dit moment, een achttal organisaties. Twee keer per jaar komen wij, in wisselende samenstelling, bijeen om met ons mee te denken en ons tips en advies te geven over onze diensten en producten. Wij leggen onze nieuwe diensten en producten aan hun voor en vragen of zij mee willen denken. De tips en opmerkingen die zij aandragen, verwerken wij daarna in ons aanbod.

Om ons werk goed te kunnen blijven doen, willen we graag gevoed worden met de mening, ideeën en tips van u als vrijwilligersorganisatie. We willen weten wat uw wensen zijn, uw knelpunten. We kunnen u ondersteunen om uw werk als stichting of vereniging zo goed mogelijk te doen en horen altijd graag welke rol we als Vrijwilligerspunt daarin kunnen spelen.

Op onze beurt spelen wij als Vrijwilligerspunt graag in op de nieuwste ontwikkelingen. Door in gesprek te gaan met het klantenpanel proberen we ons aanbod actueel te houden en te ontwikkelen zodat het nog meer aansluit op de wensen van organisaties.

Aanmelden voor het klantenpanel

Hebt u belangstelling en wilt u graag worden uitgenodigd om ons te voeden met uw ideeën, ervaringen of wensen? Meld u dan aan voor het klantenpanel. Wij nemen vervolgens contact met u op.

Auke Abbekerk, Loek Stam

Projectleider(s) advies en ondersteuning 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heeft u een vraag dan kunt u ons bereiken op info@vrijwilligerspunt.com of 0229 21 64 99