Skip Navigation
Over ons

De Bibliotheek Wervershoof vind je een paar keer per week in de gedeelde ruimte beneden in De Schoof. De collectie voor volwassenen en jeugd is compact. Je kan boeken uit andere vestigingen over laten ...

Kunst & cultuur
Rolstoeltoegankelijk
Deel

Enthousiaste digi vrijwilliger gezocht!

2 uur/week
Kerkelaantje 1, 1693 EH Wervershoof, Nederland
Activiteiten begeleidenSociaal contact
Mensen begeleidenLuisteren
Kunst & cultuurOuderenZorg & Welzijn
#39877
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspunt.com/o/Westfriese-Bibliotheken-de-Bibliotheek-Wervershoof/activiteiten/Enthousiaste-digi-vrijwilliger-gezocht/39877 om je aan te melden
SamenvattingDeel jouw passie voor digitale technologie met ouderen. Fun met het SeniorLAB!
Uitgebreide omschrijving

Kan jij op een luchtige en speelse manier, minder mobiele ouderen de lol van digitale technologie laten ervaren, meld je dan aan voor het SeniorLAB.


Met jouw enthousiasme en geduld laat jij ouderen kennis maken met de digitale wereld in de vorm van een cursus, workshop of gewoon gezellig aan de koffietafel.

Ben jij geïnteresseerd in de digitale wereld van nu? Jij volgt digitale ontwikkelingen op de voet en deelt graag die kennis met anderen.

Je krijgt de vrijheid om zelf invulling te geven aan de activiteiten. Uiteraard krijg je ondersteuning bij het zelfstandig uitvoeren van de activiteiten. De activiteiten kunnen uiteenlopend zijn van Virtual Reality, slimme thuisapparaten tot robots. In benodigdheden als apparatuur wordt voorzien.

De activiteiten vinden plaats in verzorgingshuizen of bibliotheken.

Voor de online training: Omgaan met mensen met dementie woensdag 9 juni, 9.30-12.30 uur zijn nog 3 plaatsen beschikbaar!
Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag🗣️ Beheersing van het Nederlands
Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Westfriese Bibliotheken, de Bibliotheek Wervershoof
De Bibliotheek Wervershoof vind je een paar keer per week in de gedeelde ruimte beneden in De Schoof. De collectie voor volwassenen en jeugd is compact. Je kan boeken uit andere vestigingen over laten komen via Mijn Menu.

#39877
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspunt.com/o/Westfriese-Bibliotheken-de-Bibliotheek-Wervershoof/activiteiten/Enthousiaste-digi-vrijwilliger-gezocht/39877 om je aan te melden