Skip Navigation
Welwonen

Welwonen

Non-profit

Over ons

Het team van Welwonen werkt er hard aan om inwoners van Enkhuizen prettig te laten wonen en leven. Onze welzijnswerkers dragen eraan bij dat inwoners kunnen meedoen aan de samenleving. De medewerkers ...

Armoede & HuisvestingKinderen & JongerenZorg & Welzijn
Deel

Tuinvrijwilliger

Flexibel
Rode Paard 5, 1602 DG Enkhuizen, Netherlands
Armoede & HuisvestingKinderen & JongerenZorg & Welzijn
#41636
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspunt.com/o/Welwonen/activiteiten/Tuinvrijwilliger/41636 om je aan te melden
SamenvattingVoor elkaar in Enkhuizen is op zoek naar tuinvrijwilligers. We krijgen namelijk vaak de vraag of er mensen zijn die een tuintje willen wieden.
Uitgebreide omschrijving

Deze vraag komt van mensen die zelf hun tuin niet meer kunnen onderhouden. Vaak zijn ze op hogere leeftijd of zijn ze om andere redenen fysiek niet meer in staat om hun tuin zelf te doen.


Met de zomer en het warme weer in aantocht, staan veel planten in bloei en schiet het onkruid de grond uit. Dat laatste is vaak het grootste probleem, onkruid wieden.

Een mooie verzorgde tuin maakt iedereen vrolijk, waardoor je je vaak veel beter voelt. De mensen willen het graag zelf doen, maar dit lukt simpelweg niet meer....


Vind je het fijn om mensen te helpen bij tuinonderhoud, neem dan snel contact met ons op. We kunnen iedere tuinhulp heel goed gebruiken!

Hoe kom ik er?
Over Welwonen
Het team van Welwonen werkt er hard aan om inwoners van Enkhuizen prettig te laten wonen en leven. Onze welzijnswerkers dragen eraan bij dat inwoners kunnen meedoen aan de samenleving. De medewerkers van de afdeling wonen zorgen ervoor dat mensen met een kleine(re) portemonnee een betaalbare en passende woning kunnen huren die goed onderhouden wordt.
#41636
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspunt.com/o/Welwonen/activiteiten/Tuinvrijwilliger/41636 om je aan te melden