Skip Navigation
Welwonen

Welwonen

Non-profit

Over ons

Het team van Welwonen werkt er hard aan om inwoners van Enkhuizen prettig te laten wonen en leven. Onze welzijnswerkers dragen eraan bij dat inwoners kunnen meedoen aan de samenleving. De medewerkers ...

Armoede & HuisvestingKinderen & JongerenZorg & Welzijn
Deel

Telefoonvrijwilliger Plus

Flexibel
Rode Paard 5, 1602 DG Enkhuizen, Netherlands
Armoede & HuisvestingKinderen & JongerenZorg & Welzijn
#41612
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspunt.com/o/Welwonen/activiteiten/Telefoonvrijwilliger-Plus/41612 om je aan te melden
SamenvattingVia het platform Voor elkaar in Enkhuizen word je gebeld door mensen die alleen of eenzaam zijn of een vraag hebben. Je luistert, helpt, of verwijst door.
Uitgebreide omschrijving

Als vrijwilliger bij Voor elkaar in Enkhuizen kies je zelf de wanneer je telefonisch bereikbaar wilt zijn. Je bent dus heel flexibel. Via een app op je telefoon, die je zelf aan- of uitschakelt, ben je verbonden met het nummer 350 555. Een beller krijgt random een van de vrijwilligers aan de telefoon.


Je werkzaamheden:


Voor elkaar in Enkhuizen is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en in het weekend van 13.00 tot 17.00 uur. Je schakelt jouw aanwezigheid aan of uit via de app wanneer het jou schikt. Daarna meld je in de whattsappgroep met de andere telefoonvrijwilligers wanneer je wel of niet bereikbaar bent.


Je voert zeer gevarieerde gesprekken. Soms krijg je alleen een hulpvraag en soms wil iemand zijn verhaal aan je kwijt. Voor wat betreft de hulpvragen en antwoorden word je door een professional ingewerkt en begeleid. De whatsappgroep wordt ook gebruikt voor het onderling delen van informatie en vragen.


Is bellen en tegelijkertijd iemand helpen iets voor jou? Heb je nog vragen? Neem snel contact met ons op. We kunnen je hulp goed gebruiken!

Hoe kom ik er?
Over Welwonen
Het team van Welwonen werkt er hard aan om inwoners van Enkhuizen prettig te laten wonen en leven. Onze welzijnswerkers dragen eraan bij dat inwoners kunnen meedoen aan de samenleving. De medewerkers van de afdeling wonen zorgen ervoor dat mensen met een kleine(re) portemonnee een betaalbare en passende woning kunnen huren die goed onderhouden wordt.
#41612
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspunt.com/o/Welwonen/activiteiten/Telefoonvrijwilliger-Plus/41612 om je aan te melden