Skip Navigation
Welwonen

Welwonen

Non-profit

Over ons

Het team van Welwonen werkt er hard aan om inwoners van Enkhuizen prettig te laten wonen en leven. Onze welzijnswerkers dragen eraan bij dat inwoners kunnen meedoen aan de samenleving. De medewerkers ...

Armoede & HuisvestingKinderen & JongerenZorg & Welzijn
Deel

Coördinator lunchgroep

Flexibel
Rode Paard 5, 1602 DG Enkhuizen, Netherlands
Bestuur
Armoede & HuisvestingKinderen & JongerenZorg & Welzijn
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
#21874
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspunt.com/o/Welwonen/activiteiten/Coordinator-lunchgroep/21874 om je aan te melden
SamenvattingWelwonen in Enkhuizen zoekt voor het Huis van de Buurt IJsselzand een coördinator voor de lunchgroep op donderdag.
Uitgebreide omschrijving

Elke donderdag is er een lunch in het Huis van de Buurt (in wijkcentrum) IJsselzand in Enkhuizen. Mensen komen naar de lunch voor de gezelligheid. Voor veel mensen is het soms het enige uitje in de week. Bezoekers hoeven zich niet vooraf aan te melden. Ze kunnen gewoon aanschuiven. Er wordt voor ongeveer 20 mensen tafel gedekt. Iedereen die mee-eet betaalt een klein bedrag. Elke week zorgen we voor iets verrassend op tafel. Gezond eten staat voorop en aan het einde van de maaltijd is er fruit. De bezoekers zijn zeer divers, vaak oudere dames en heren maar regelmatig ook volwassen van jongere leeftijd. De groep vrijwilligers bestaat uit vijf mensen. We zoeken iemand die de vrijwilligersgroep wil aansturen.


Werkzaamheden zijn:

  • de lunch verzorgen samen met de andere vrijwilligers
  • aansturen van de andere vrijwilligers
  • beheren van de kas
  • overzicht bewaren
  • contact onderhouden met welzijnswerker over voortgang van de lunchactiviteit


Met leiding en een goede coördinatie hoeft niet iedere vrijwilliger er elke week te zijn. Als er maar een lunch op tafel komt. Er is vrijheid binnen de groep om zelf dingen te bepalen. Bijvoorbeeld welke boodschappen nodig zijn en hoe de tafel wordt ingedeeld en gedekt. Het is een leuke bezigheid en elke week zitten er gezellige mensen aan tafel.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag🗣️ Beheersing van het Nederlands
Hoe kom ik er?
Over Welwonen
Het team van Welwonen werkt er hard aan om inwoners van Enkhuizen prettig te laten wonen en leven. Onze welzijnswerkers dragen eraan bij dat inwoners kunnen meedoen aan de samenleving. De medewerkers van de afdeling wonen zorgen ervoor dat mensen met een kleine(re) portemonnee een betaalbare en passende woning kunnen huren die goed onderhouden wordt.
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
#21874
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspunt.com/o/Welwonen/activiteiten/Coordinator-lunchgroep/21874 om je aan te melden