Skip Sidebar
Vrijwilligerspunt

Vrijwilligerspunt

Vrijwilligerscentrale

Over ons

Vrijwilligerspunt is de centrale plek in West-Friesland voor vrijwilligerswerk. We brengen niet alleen vraag en aanbod bij elkaar, we bieden ook informatie, advies en scholing van of over ...

Rolstoeltoegankelijk
Deel

Met de gemeente op pad

Workshop · 23 sep, 19:30 - 20:30
Vanuit huis
Aanmeldingen sluiten in 7 days.
Deel workshop
#44677
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspunt.com/o/Vrijwilligerspunt/activiteiten/Met-de-gemeente-op-pad/44677 om je aan te melden

Samenvatting

Hoe betrek je de gemeente bij een idee in jouw leefomgeving? KNHM informeert je tijdens deze workshop.

Uitgebreide omschrijving

Je hebt een goed idee voor je leefomgeving en je wil er met een paar mensen de schouders onder zetten. Veel kans dat je bij je gemeente moet zijn.


Hoe doe je dat? Hoe werkt dat? Kun je de gemeente bellen, naar wie vraag je dan? En hoe pak je het aan als je een vergunning nodig hebt, gebruik wil maken van een sportveld, een wijkgebouw, een pleintje of iets anders?


In deze workshop krijg je een hoop informatie over hoe dat werkt, wat je kunt doen, op welke momenten en bij wie je kunt aankloppen.


Deze workshop wordt georganiseerd door KNHM, inschrijven kan via de link die u ontvangt na aanmelding op onze website.

Over Vrijwilligerspunt

Vrijwilligerspunt is de centrale plek in West-Friesland voor vrijwilligerswerk. We brengen niet alleen vraag en aanbod bij elkaar, we bieden ook informatie, advies en scholing van of over vrijwilligers. Hoe kunnen we u helpen?
Aanmeldingen sluiten in 7 days.
Deel workshop