Skip Navigation

Vrijwilligerspunt

Vrijwilligerscentrale

Over ons

Vrijwilligerspunt is de centrale plek in West-Friesland voor vrijwilligerswerk. We brengen niet alleen vraag en aanbod bij elkaar, we bieden ook informatie, advies en scholing van of over ...

Deel

Vinden en binden van vrijwilligers

Workshop · 22 sep 2020, 19:30 - 22:00
Commandeur Ravenstraat 40, 1624 TC Hoorn, Nederland
Dit is een verleden workshop.12 plaatsen over.
#21715
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspunt.com/o/Vrijwilligerspunt/activiteiten/21715 om je aan te melden
SamenvattingHet vinden van vrijwilligers is een hele klus, en als ze dan eenmaal vrijwilliger zijn, hoe zorg je er dan voor dat ze blijven?
Uitgebreide omschrijving

Heeft u een tekort aan vrijwilligers? Leveren wervingsacties tot nu toe onvoldoende op? Of komen vrijwilligers wel, maar blijven ze niet lang? Het vinden van vrijwilligers is een hele klus, en als ze dan eenmaal vrijwilliger zijn, hoe zorg je er dan voor dat ze blijven?


Leer hoe je de werving en begeleiding van vrijwilligers succesvol kunt aanpakken. In de workshop krijg je informatie over hoe je vrijwilligers kunt werven. Tevens geven wij adviezen voor het behouden en waarderen van vrijwilligers. We sluiten aan op je organisatie en de vrijwilligers die je zoekt.

Hoe kom ik er?
Hoorn > Aanmeldingen voor workshops > Vrijwilligerspunt > Vinden en binden van vrijwilligers
Over Vrijwilligerspunt
Vrijwilligerspunt is de centrale plek in West-Friesland voor vrijwilligerswerk. We brengen niet alleen vraag en aanbod bij elkaar, we bieden ook informatie, advies en scholing van of over vrijwilligers. Hoe kunnen we u helpen?
·
Dit is een verleden workshop.12 plaatsen over.
#21715
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspunt.com/o/Vrijwilligerspunt/activiteiten/21715 om je aan te melden