Skip Sidebar

Over ons

We zijn er voor jong en oud. Voor mensen met en zonder beperking. En voor mensen die voor korte tijd of voor langere tijd begeleiding nodig hebben. Alles kan. Daarnaast zijn we er voor partijen die, ...

Zorg & WelzijnOuderenMensen met een beperking
Deel

Wandelclubvrijwilliger in Hoorn

16 jun 2020 – 16 jun 2021
Kerkstraat 1, 1687 AL Wognum, Netherlands
Begeleiding
Zorg & WelzijnOuderenMensen met een beperking
Dit is een verleden vrijwilligersvacature.
Deel activiteit
#21834
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspunt.com/o/Vrijetijdsbesteding-Noord-Holland/activiteiten/Wandelclubvrijwilliger-in-Hoorn/21834 om je aan te melden

Samenvatting

Vrijetijdsbesteding Noord-Holland zoekt voor hun wandelclub in Hoorn een vrijwilliger die het wilt begeleiden.

Uitgebreide omschrijving

Wandel vrijwilliger voor Hoorn


Om de week op de maandagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur wordt er gewandeld met een groep vrijwilligers en een groep cliënten van de Roerdomp in Hoorn.

We wandelen in de buurt van de locatie.


We verzamelen rond 18.45 bij de locatie en gaat dan samen met de vrijwilligers de deelnemers op halen. Na afloop wordt er nog gezamenlijk een kopje koffie gedronken.


Heeft u zin in een ontspannen rondje wandelen

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Over WilgaerdenLeekerweideGroep Vrijetijdsbesteding

We zijn er voor jong en oud. Voor mensen met en zonder beperking. En voor mensen die voor korte tijd of voor langere tijd begeleiding nodig hebben. Alles kan. Daarnaast zijn we er voor partijen die, net als wij, mensen ondersteunen hun leven naar eigen inzicht wensen vorm te geven: gemeentes, collega-dienstverleners en andere professionals. We delen met liefde onze expertise en ervaring. Want daar worden we allemaal beter van. En precies dát is ons doel. Samen kunnen we meer dan alleen.
Het kan natuurlijk ook zijn dat je nog niet precies weet wat je graag wilt doen. Ook dan kunnen we je helpen. Misschien brengen we je wel op ideeën waar je nog nooit eerder aan hebt gedacht! We organiseren zelf verschillende vormen van vrijetijdsbesteding, maar werken ook samen met andere organisaties in onze regio. Daardoor is er een groot aanbod aan activiteiten. En altijd dicht bij jou in de buurt.
Dit is een verleden vrijwilligersvacature.
Deel activiteit