Avond tegen Racisme: Podium voor Jongeren

Avond tegen Racisme: Podium voor Jongeren

Community evenement · 25 mrt 2022, 20:00 - 22:00
Holenweg 14c, 1624 PB Hoorn, Nederland
Sociale rechtvaardigheid
U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit community evenement.
Deel community evenement
Stichting We Promise
#50562
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspunt.com/o/Stichting-We-Promise/activiteiten/Avond-tegen-Racisme-Podium-voor-Jongeren/50562 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Event speciaal voor jongeren, met spoken word, rap, zang, theater en een verdiepend panelgesprek.

Uitgebreide omschrijving

Met heel veel trots kondigt Stichting We Promise de Week tegen Racisme: editie West Friesland aan.

In de week van 21 ™ 27 maart zullen er een aantal evenementen plaatsvinden met betrekking tot het thema racisme. Racisme is een maatschappelijk probleem waar wij gezamenlijk als maatschappij onze schouders onder moeten zetten met als doel een mooie en gelijkwaardige samenleving. Zover zijn wij helaas nog niet. Wij hopen dat met de Week Tegen Racisme: editie West Friesland een begin gemaakt wordt om de dialoog met elkaar aan te gaan.

 

Het event ´Avond tegen Racisme: Podium voor Jongeren´ is een speciale avond voor jongeren. Creatieve jonge talenten uit Hoorn nemen plaats op het podium om middels spoken word, rap, zang en theater een bijdrage te leveren aan de avond tegen racisme. Er volgt een verdiepend panelgesprek en er is ruimte voor een open-mic. Jongeren zijn prima in staat zelf hun verhaal te vertellen, het is tijd dat zij gehoord worden. 

 

Wij nodigen iedereen van harte uit om in de week van 21 ™ 27 maart de events te bezoeken. De evenementen zijn gratis toegankelijk.

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit community evenement.
Deel community evenement

Over Stichting We Promise

Stichting We Promise zet zich actief in tegen racisme, discriminatie en onrecht in Nederland.

Wij geloven dat verandering bij jezelf begint. Niks doen is voor ons geen optie. Wij benaderen daarom actief gemeenten, scholen en bedrijven om het racismeprobleem bespreekbaar te maken en op de agenda te zetten. Door middel van dialogen, gastlessen, workshops, trainingen, events en demonstraties organiseren, zorgen wij voor bewustzijn en kennisvergroting.

Ook ondersteunen wij individuen en groepen die geconfronteerd worden met racisme, discriminatie of onrecht op werk, stage, sport of online.

E-mail: [email protected]
Facebook, Instagram en Twitter: @wepromiseto