Skip Navigation
Stichting Knuffelkuiken

Stichting Knuffelkuiken

Sociale Onderneming

Over ons

Stichting Knuffelkuiken heeft 20 broedmachines voor het uitbroeden van kippen eieren. Deze zetten we neer bij bijvoorbeeld scholen, verpleeghuizen, gastouders en particulieren die het proces van ei ...

DierenwelzijnOnderwijsKinderen & Jongeren
Deel

Dierverzorger

1–4 uur/week
De Gouw 17a, 1611 BS Bovenkarspel, Nederland
Dierenwelzijn
8 plaatsen over.
#39577
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspunt.com/o/Stichting-Knuffelkuiken/activiteiten/Dierverzorger/39577 om je aan te melden
SamenvattingHeb je een liefde voor dieren en specifiek kuikens en jonge tamme kippen? Lees dan verder...
Uitgebreide omschrijving

Bij Stichting Knuffelkuiken hebben mensen de kans om het proces van ei tot kip mee te maken. Veel kippen worden overgenomen door de mensen maar er zijn ook mensen die alles weer terugbrengen.


Dan zorgt Stichting Knuffelkuiken dat er een geschikt huisje voor ze wordt gevonden. Soms is dat binnen een aantal weken maar sommige rassen zijn wat specifieker en vragen iets meer tijd om te herplaatsen.


In de tussentijd lopen ze bij ons rond en verzorgen we de dieren met liefde. Onze dieren lopen binnen om te voorkomen dat ze ziektes oplopen die buiten ronddwalen of worden meegenomen door andere vogels.


Jou taak wordt het verzorgen van de verblijven, De dieren zijn zelf niet zo heel netjes dus dan moeten wij het maar voor ze doen.

De taak is niet alleen het schoonhouden maar ook de aandacht geven aan de dieren. Onze dieren zin tam en dat willen we zo houden door ze regelmatig te knuffelen. Dit vinden ze fijn omdat ze dit vanaf dag 1 gewend zijn.


Kom je helpen onze dieren gelukkig te houden?

Meld je dan snel aan als vrijwilliger.

Wat wij vrijwilligers aanbiedenđź’¸ Onkostenvergoeding
Hoe kom ik er?
Over Stichting Knuffelkuiken
Stichting Knuffelkuiken heeft 20 broedmachines voor het uitbroeden van kippen eieren. Deze zetten we neer bij bijvoorbeeld scholen, verpleeghuizen, gastouders en particulieren die het proces van ei tot kip willen meemaken.

We zorgen ervoor dat mensen de juiste materialen meekrijgen maar we geven ook alle informatie en begeleiding die ze nodig hebben. Uniek in Nederland en zeer populair bij jonge gezinnen. Bij ons werken op dit moment 18 vrijwilligers en iedereen is gelijk.
8 plaatsen over.
#39577
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspunt.com/o/Stichting-Knuffelkuiken/activiteiten/Dierverzorger/39577 om je aan te melden