Skip Navigation
Stichting Knuffelkuiken

Stichting Knuffelkuiken

Sociale Onderneming

Over ons

Stichting Knuffelkuiken heeft 20 broedmachines voor het uitbroeden van kippen eieren. Deze zetten we neer bij bijvoorbeeld scholen, verpleeghuizen, gastouders en particulieren die het proces van ei ...

DierenwelzijnOnderwijsKinderen & Jongeren
Deel

Algemeen medewerker

1–4 uur/week · Start vanaf 2 mei 2021
De Gouw 17a, 1611 BS Bovenkarspel, Nederland
Gastheer/vrouw
SamenwerkenPraten met anderenLuisteren
Dierenwelzijn
8 plaatsen over.
#39617
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspunt.com/o/Stichting-Knuffelkuiken/activiteiten/Algemeen-medewerker/39617 om je aan te melden
SamenvattingElke zondagmorgen worden er materialen teruggebracht of opgehaald. Uw taak is de mensen welkom te heten en te helpen. Lees dan verder...
Uitgebreide omschrijving

Bij Stichting Knuffelkuiken hebben mensen de kans om het proces van ei tot kip mee te maken. Veel kippen worden overgenomen door de mensen maar er zijn ook mensen die alles weer terugbrengen.


Dan zorgt Stichting Knuffelkuiken dat er een geschikt huisje voor ze wordt gevonden. Soms is dat binnen een aantal weken maar sommige rassen zijn wat specifieker en vragen iets meer tijd om te herplaatsen.


De uitgifte en in ontvangst nemen van de materialen wordt door een team van vrijwilligers gedaan op zondagmorgen van 10:00 tot uiterlijk 14:00. Soms dan komen er maar een paar persoon dan zitten we de hele ochtend gezellig te praten. En andere dagen is het wat drukker en blijven we in beweging.


We verwachten op de nieuwe locatie een aanloop van mensen uit het streekbos. Hoe dit zich zal ontwikkelen weten we nog niet, dat gaat de toekomst ons leren.


Het gaat niet om elke zondag, door een groot team op te zetten hebben we de mogelijkheid te rouleren waardoor u bijvoorbeeld één X per maand of één X per twee weken kan komen helpen bij ons.


We hebben een super gezellig team op dit moment, dus denkt u ook gezellig te zijn? Laat dan van u horen.

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding
Hoe kom ik er?
Over Stichting Knuffelkuiken
Stichting Knuffelkuiken heeft 20 broedmachines voor het uitbroeden van kippen eieren. Deze zetten we neer bij bijvoorbeeld scholen, verpleeghuizen, gastouders en particulieren die het proces van ei tot kip willen meemaken.

We zorgen ervoor dat mensen de juiste materialen meekrijgen maar we geven ook alle informatie en begeleiding die ze nodig hebben. Uniek in Nederland en zeer populair bij jonge gezinnen. Bij ons werken op dit moment 18 vrijwilligers en iedereen is gelijk.
8 plaatsen over.
#39617
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspunt.com/o/Stichting-Knuffelkuiken/activiteiten/Algemeen-medewerker/39617 om je aan te melden