Skip Sidebar

Over ons

Locatie De Schakel ligt midden in Spanbroek (West-Friesland) met allerlei voorzieningen binnen handbereik. Dit verpleeghuis beschikt over vier woongroepen voor mensen met dementie. Ook kunt u in De ...

Zorg & WelzijnOuderen
Deel

Komt u wat reuring bij ons brengen? Onze bewoners kijken uit naar een leuke activiteit!

Flexibel
Pastoor Meriusstraat 2, 1715 VA Spanbroek, Netherlands
Begeleiding
Zorg & Welzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen25 plaatsen over.
Deel activiteit
#21799
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspunt.com/o/Omring-woonzorglocatie-De-Schakel/activiteiten/Komt-u-wat-reuring-bij-ons-brengen-Onze-bewoners-kijken-uit-naar-een-leuke-activiteit/21799 om je aan te melden

Samenvatting

De krant voorlezen of een spelletjes doen. Een wandeling maken of bent u creatief of muzikaal? U kwaliteiten zijn meer dan welkom bij De Schakel in Spanbroek!

Uitgebreide omschrijving

Passend bij uw wensen, beschikbare tijd en rekening houdend met uw persoonlijke omstandigheden, kunt u door uw inzet als vrijwilliger van grote waarde zijn voor onze bewoners door het helpen bij activiteiten. Dit kan op allerlei manieren, we komen graag met u in gesprek om er wat moois samen van te maken. Heeft u kwaliteiten waar wij blij van worden, reageer dan vandaag nog. We zijn erg benieuwd naar u. In overleg Een vriendelijk persoon die eventueel met eigen inbreng activiteiten kan aanbieden.

Hoe kom ik er?

Vrijwilligerswerk in Spanbroek > Spanbroek Activiteiten > Omring woonzorglocatie De Schakel > Komt u wat reuring bij ons brengen? Onze bewoners kijken uit naar een leuke activiteit!

Over Omring woonzorglocatie De Schakel

Locatie De Schakel ligt midden in Spanbroek (West-Friesland) met allerlei voorzieningen binnen handbereik. Dit verpleeghuis beschikt over vier woongroepen voor mensen met dementie. Ook kunt u in De Schakel zelfstandig wonen in een huur- of koopappartement.
Deze vrijwilligersvacature is verlopen25 plaatsen over.
Deel activiteit