Skip Navigation
Over ons

Bij rampen en conflicten helpen we direct. Met een wereldwijd netwerk van meer dan 17 miljoen vrijwilligers is het Rode Kruis altijd ter plaatse. We starten direct met levensreddende activiteiten en ...

Zorg & Welzijn
Deel

Vrijwillige ondersteuner zorgpersoneel

6–24 uur/week
Flexibele locatie
Zorg en hulpverleningAndersSociaal contactKlussen
Luisteren
Zorg & WelzijnCoronavirusOuderen
#37209
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspunt.com/o/Nederlandse-Rode-Kruis-district-Noord-Holland-Noord/activiteiten/Vrijwillige-ondersteuner-zorgpersoneel/37209 om je aan te melden
SamenvattingHeb je een paar handen over om te helpen in de zorg bij de alledaagse verzorging (adl) bv een broodje smeren of een luisterend oor bieden
Uitgebreide omschrijving

De druk op het zorgpersoneel is op dit moment dusdanig hoog dat er op allerlei vlakken extra handen nodig zijn, zowel overdag als in de avond/nacht. Hiervoor zoeken wij dan ook fitte, gemotiveerde vrijwilligers!


De werkzaamheden zijn zeer divers en variëren van het smeren van een broodje tot het helpen bij de dagelijkse verzorging van een cliënt. Het is ontzettend dankbaar werk, je kunt echt het verschil maken.


De kans dat je in aanraking komt met corona-positieve personen is realistisch. Uiteraard wordt er tijdens een inzet gebruik gemaakt van persoonlijke beschermende middelen (deze worden verstrekt).


Ben jij fit, maximaal 69 jaar en behoor je niet tot een risicogroep? Heb je minimaal denk- en werkniveau MBO niveau 2? Heb je tijd en gelegenheid om te helpen, dan zien we je aanmelding graag tegemoet!


Hoe meld je je aan? 

Graag ontvangen we per mail je CV en motivatie via deze site.


Waar is rekening mee gehouden i.v.m. veiligheid van hulpverlener en cliënt?

· We werken volgens de richtlijnen van het RIVM en de vrijwilliger dient zich te houden aan een minimale afstand van 1,5 meter tussen de vrijwilliger en hulpvrager.

· Mensen die tot de risicogroep van het coronavirus behoren, of die nu last hebben van gezondheidsklachten worden uitdrukkelijk gevraagd niet op deze oproep te reageren.


We hopen van harte van je te horen!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Over Nederlandse Rode Kruis district Noord-Holland Noord
Bij rampen en conflicten helpen we direct. Met een wereldwijd netwerk van meer dan 17 miljoen vrijwilligers is het Rode Kruis altijd ter plaatse. We starten direct met levensreddende activiteiten en bieden onderdak, voedsel, schoon drinkwater en medische voorzieningen. Ons doel: zoveel mogelijk levens redden.
#37209
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspunt.com/o/Nederlandse-Rode-Kruis-district-Noord-Holland-Noord/activiteiten/Vrijwillige-ondersteuner-zorgpersoneel/37209 om je aan te melden