Skip Sidebar

Over ons

Kernvrijwilliger

Als kernvrijwilliger open en sluit je het huis, weet wat te doen bij problemen en bent het aanspreekpunt voor je collega-vrijwilligers. Tijdens je dienst ben jij verantwoordelijk ...

Kunst & cultuurOuderen
Deel

Over Museumhuis Bonck

Kernvrijwilliger

Als kernvrijwilliger open en sluit je het huis, weet wat te doen bij problemen en bent het aanspreekpunt voor je collega-vrijwilligers. Tijdens je dienst ben jij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in het Museumhuis.

Wat bieden we je als kernvrijwilliger?

Hendrick de Keyser biedt vrijwilligers een werkplek in dit bijzondere huis, met gezellige andere vrijwilligers. Je ontvangt een persoonlijke toegangspas waarmee je toegang hebt tot alle Museumhuizen van de Vereniging in heel het land en je kunt deelnemen aan een interessant lezingenprogramma. Als kernvrijwilliger ontvang je tevens een vaste onkostenvergoeding van €15.50 per gewerkt dagdeel (inclusief reiskosten).

Wat vragen we?

Hendrick de Keyser zoekt vrijwilligers met goede sociale en communicatieve vaardigheden. Als kernvrijwilliger ben je ongeveer twee dagdelen per week beschikbaar (dinsdag t/m zondag). Alle kernvrijwilligers krijgen een cursus Bedrijfshulpverlener aangeboden door de Vereniging.

Specifieke voorkennis is niet nodig, interesse in architectuur en/of de geschiedenis van de regio is gewenst. Daarnaast ben je bij voorkeur woonachtig in de gemeente waarin het huis is gevestigd of in een omliggende gemeente.

Voor informatie en aanmelding als kernvrijwilliger voor Huis Bonck mail: [email protected]

Voor openingstijden van de verschillende Museumhuizen, kijk op www.museumhuizen.nl