Skip Navigation
Over ons

WonenPlus en MEE & de Wering bieden hulp en ondersteuning aan iedereen met een beperking of chronische ziekte. We zijn er ook voor mensen die psychisch kwetsbaar zijn of last hebben van...

Gezondheid & WelzijnOuderenhulp
Deel

Handige mensen gezocht voor klusjes in en om huis!

Eenmalig · Flexibel
Koopvaarder 1, 1625 BZ Hoorn, Netherlands
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspunt.com/o/MEE--de-Wering-WonenPlus-Hoorn/activiteiten/Handige-mensen-gezocht-voor-klusjes-in-en-om-huis/27418 om je aan te melden
SamenvattingVoor Klussen in en om het huis is is WonenPlus op zoek naar handige mensen die af en toe een uurtje over hebben.
Uitgebreide omschrijving

WonenPLus

Wij bieden (praktische) hulp en ondersteuning aan iedereen met een beperking of chronische ziekte. We zijn er ook voor zelfstandig wonende 65 plussers en mensen die psychisch kwetsbaar zijn.


Wat vragen we van jou?

Dat je het leuk vindt om een ander blij te maken door klusjes in en om het huis te doen. Het is wel belangrijk dat je handig bent, dat je weet wat je doet en dat je affiniteit met de doelgroep hebt.


Werkzaamheden:

Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld:

Een kast in elkaar zetten, gordijnen afhalen, een plankje ophangen, klein loodgieterswerk, het repareren van licht elektrisch apparatuur.


Wat heeft Wonen plus jou te bieden?

• Leuke afwisselende klusjes bij verschillende mensen thuis

• Alle vrijheid en flexibiliteit: jij bepaalt wat je wel en niet wilt doen, hoe en wanneer.

• Doen wat jij leuk vindt en waar je goed in bent én zo een ander helpen

Zinvolle en dankbare invulling van je tijd.


Het is mooi meegenomen als je je eigen gereedschap hebt.


Interesse:

Lijkt het je leuk? dan kijk ik nu al uit naar onze kennismaking en hoor ik graag van je! Marieke Harder

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Hoorn > Hoorn Activiteiten > MEE & de Wering WonenPlus Hoorn > Handige mensen gezocht voor klusjes in en om huis!
Over MEE & de Wering WonenPlus Hoorn
WonenPlus en MEE & de Wering bieden hulp en ondersteuning aan iedereen met een beperking of chronische ziekte. We zijn er ook voor mensen die psychisch kwetsbaar zijn of last hebben van geheugenproblemen. WonenPlus biedt ook praktische diensten aan zelfstandig wonende ouderen.
·
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspunt.com/o/MEE--de-Wering-WonenPlus-Hoorn/activiteiten/Handige-mensen-gezocht-voor-klusjes-in-en-om-huis/27418 om je aan te melden