Skip Navigation
Over ons

We zijn er voor jong en oud. Voor mensen met en zonder beperking. En voor mensen die voor korte tijd of voor langere tijd begeleiding nodig hebben. Alles kan. Daarnaast zijn we er voor partijen die,...

Gezondheid & WelzijnOuderenhulpMensen met beperkingen
Deel

Reisvrijwilliger GJ van D.

Vacature · 22 jun 2020 – 22 jun 2021
Verlengde Kerkweg 1, 1687 CC Wognum, Netherlands
Aanmeldingen sluiten in 9 months.
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspunt.com/o/Leekerweide-locatie-Verlengde-Kerkweg/activiteiten/Reisvrijwilliger-GJ-van-D/22662 om je aan te melden
SamenvattingOp bezoek met cliënt bij zijn moeder
Uitgebreide omschrijving

GJ wil graag af en toe op bezoek bij zijn moeder in Amstelveen. Begeleiding of familie kan niet altijd mee. Het is wel bijna een dagje van 10.00u -15.00u de reis meegerekend.


GJ is een 52-jarige man die sinds begin juni in Wognum is komen wonen. Hij is binnen de woning en op de boerderij al aardig gewend. Bij ons op de woning houdt hij erg veel van klusjes doen. Vooral huishoudelijke taakjes en in de tuin werken. Hij kan ook over van alles vertellen wat hij heeft gezien of mee gemaakt. GJ is prima ter voet. Hij kan zich goed verwoorden. Maar waak ervoor dat je hem niet overschat en teveel laat doen.


Hij zou het liefst 1xin de maand naar zijn moeder gaan als dat mogelijk is. Hij doet bij zijn moeder dan huishoudelijke klusjes en heeft zijn ritueeltjes daar.


Daar kun je hem bij ondersteunen en ook zijn moeder vind het leuk dat er bezoek komt. De kosten voor de benzine worden uiteraard vergoed.


Heeft u interesse? Zou u meer willen weten? Neem dan contact met ons op!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Hoe kom ik er?
Over WilgaerdenLeekerweideGroep locatie Verlengde Kerkweg
We zijn er voor jong en oud. Voor mensen met en zonder beperking. En voor mensen die voor korte tijd of voor langere tijd begeleiding nodig hebben. Alles kan. Daarnaast zijn we er voor partijen die, net als wij, mensen ondersteunen hun leven naar eigen inzicht wensen vorm te geven: gemeentes, collega-dienstverleners en andere professionals. We delen met liefde onze expertise en ervaring. Want daar worden we allemaal beter van. En precies dát is ons doel. Samen kunnen we meer dan alleen.
·
Aanmeldingen sluiten in 9 months.
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspunt.com/o/Leekerweide-locatie-Verlengde-Kerkweg/activiteiten/Reisvrijwilliger-GJ-van-D/22662 om je aan te melden