Skip Navigation

Kasteel Radboud

Non-profit

Over ons

Kasteel Radboud is de enig overgebleven westfriese dwangburcht van Floris de Vijfde. In het 13e eeuwse kasteel is een bescheiden collectie gehuisvest van voorwerpen die de historie van het gebouw...

Cultuur & Kunst
Deel

Gastheer/gastvrouw

Vacature · Flexibel
Oudevaartsgat 8, 1671 HM Medemblik, Netherlands
Toezicht
Deze vrijwilligersvacature is verlopen25 plaatsen over.
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspunt.com/o/Kasteel-Radboud/activiteiten/Gastheergastvrouw/21896 om je aan te melden
SamenvattingKasteel Radboud in Medemblik zoekt nieuwe gastheren en -vrouwen voor de ontvangst van museumbezoekers.
Uitgebreide omschrijving
Vind je het leuk om museumbezoekers te ontvangen en te helpen? En vind je het leuk om zowel Nederlandse als buitenlandse gasten te woord te staan? Dan is gastheer/-vrouw bij Kasteel Radboud misschien wel wat voor jou! Bij een vrijwilligersfunctie als gastheer/vrouw kun je aan de volgende werkzaamheden denken: - Ontvangst bezoekers - Kaartverkoop kassa - Vraagbaak voor bezoekers aan het kasteel - Helpen bij de spelletjes op het plein De dagen die je meedraait als vrijwilliger zijn vaak van 11.00 – 17.00 uur. De werkzaamheden en inroostering gaan altijd in goed overleg en wordt zoveel mogelijk afgestemd op jouw kwaliteiten. Kortere dagen zijn dus ook bespreekbaar.
Hoe kom ik er?
Over Kasteel Radboud
Kasteel Radboud is de enig overgebleven westfriese dwangburcht van Floris de Vijfde. In het 13e eeuwse kasteel is een bescheiden collectie gehuisvest van voorwerpen die de historie van het gebouw illustreren. Daarnaast is er een vaste tentoonstelling die inzicht biedt in het dagelijks leven in de Middeleeuwen.
Deze vrijwilligersvacature is verlopen25 plaatsen over.
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspunt.com/o/Kasteel-Radboud/activiteiten/Gastheergastvrouw/21896 om je aan te melden