Skip Navigation
Over ons

Stichting Milieu Educatief Centrum Hertenkamp Enkhuizen is een professionele organisatie voor omgevingseducatie met een sociaal maatschappelijke functie binnen de regio West-Friesland. De Witte Schuur...

Milieu & DuurzaamheidDierenwelzijnEducatie
Deel

vrijwillige medewerker Pluktuin

Vacature · 2–4 uur/week
Enkhuizen, Noord-Holland, Nederland
Deze vrijwilligersvacature is verlopen3 plaatsen over.
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspunt.com/o/Bezoekerscentrum-Hertenkamp/activiteiten/vrijwillige-medewerker-Pluktuin/26900 om je aan te melden
SamenvattingIn de pluktuin help je op donderdag- of vrijdagmiddag met het onderhoud van de plantvakken (bloemen, groenten) en ontvang je, als je dat leuk vindt, de gasten.
Uitgebreide omschrijving

We zoeken aanvulling van onze pluktuin-vrijwilligersploeg. We werken in de tuin op donderdag- en vrijdagmiddag; naar keuze één middag of beide middagen.

Als pluktuin-vrijwilliger ben je een enthousiaste tuinier, of anders word je het wel.

Samen met de andere vrijwilligers onderhoud je de plantvakken met bloemen en groenten, overleg je over de inrichting van de tuin en zorg je ervoor, dat het er voor de bezoekers op de plukmiddag prima verzorgd uitziet.

Als je op vrijdagmiddag meewerkt, kun je ook bezoekers ontvangen. Je legt ze uit hoe 'het plukken' werkt, waar de gereedschappen zijn, etc. Hoe leuk is het om de resultaten van de tuin en jouw enthousiasme met andere mensen te delen?

En natuurlijk is er ook voor jezelf het een en ander te plukken; er is genoeg.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?De pluktuin is onderdeel van het schooltuincomplex aan de Dreef, langs het Wethouder Visserpad.
Over Bezoekerscentrum Hertenkamp
Stichting Milieu Educatief Centrum Hertenkamp Enkhuizen is een professionele organisatie voor omgevingseducatie met een sociaal maatschappelijke functie binnen de regio West-Friesland. De Witte Schuur wil door middel van educatieve activiteiten het inzicht vergroten in hedendaagse natuur- en milieuvraagstukken, met als doel bij te dragen aan een duurzame samenleving waarin bewust wordt gehandeld ten aanzien van natuur en milieu.
·
Deze vrijwilligersvacature is verlopen3 plaatsen over.
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspunt.com/o/Bezoekerscentrum-Hertenkamp/activiteiten/vrijwillige-medewerker-Pluktuin/26900 om je aan te melden