Op 28 november vond de tiende editie van de Westfriese Beursvloer plaats. Maar liefst 254 matches werden er gesloten en inmiddels zijn al een aantal matches ook daadwerkelijk ‘verzilverd’!

Zo machte Guillaume Groen Fotografie met het Clusius College Grootebroek een fotosessie met de leerlingen tijdens Paarse Vrijdag (13 december). In ruil daarvoor kreeg hij een kerststuk dat door de leerlingen is gemaakt.

VrijetijdsbestedingNH kreeg van ICT vanaf Morgen een refurbished laptop en in ruil daarvoor mochten zij het bingospel lenen om te gebruiken voor een gezellige kerstactiviteit voor hun jongeren.

Helemaal in kerstgedachte was de match tussen Zonnebloem Bovenkarspel en de gemeente Stede Broec. De gemeente heeft voor alle vrijwilligers van Zonnebloem Bovenkarspel een presentje laten maken voor alle inzet die zij belangeloos doen. Deze werden tijden de kerstlunch op 21 december aan alle vrijwilligers uitgereikt. Als tegenprestatie namen alle vrijwilligers houdbaar etenswaar mee naar de kerstlunch om dit weer te doneren voor de Voedselbank West-Friesland. Eigenlijk dus een match tussen drie mooie partijen!

Nog een mooie match voor Zonnebloem, maar dan voor de afdeling Goorn/Avenhorn. Zonnebloem Goorn/Avenhorn wenste een laptop of chromebook voor de secretaris, zodat deze slagvaardiger kan communiceren met de vrijwilligers. Automatiseringsbedrijf VITASYS uit Zwaagdijk-Oost schonk Zonnebloem zelfs twee chromebooks! De tegenprestatie wordt nog uitgewerkt.

Ook een mooie match gemaakt op de Beurslvoer?

Is jouw bedrijf of organisatie ook een van de gelukkige die op de Westfriese Beursvloer tot een match is gekomen? Wij horen het graag wanneer deze verzilverd wordt! Laat het onze collega Brigitta Posch weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we delen jullie succesverhaal via Facebook!

Heeft u een vraag dan kunt u ons bereiken op info@vrijwilligerspunt.com of 0229 21 64 99