Heb je een hulpvraag? Zoek je bijvoorbeeld iemand die een wandeling of een autorit met je maakt, een boek voorleest, een boodschap doet, of klein tuinonderhoud of een klusje uitvoert? Ben je beperkt om zelf iets te doen? Meld je hulpvraag dan aan bij Vrijwilligerspunt!

Wie kan een hulpvraag aanmelden?

Je kunt uiteraard zelf een hulpvraag aanmelden. Maar ook een vriend, familielid of zelfs een medewerker van een zorgorganisatie kan dit voor je doen. Welke hulpvraag je ook hebt: meld deze aan bij Vrijwilligerspunt en wij gaan op zoek naar een vrijwilliger bij jou in de buurt. Hulp is namelijk dichterbij dan je denkt! Je kunt je hulpvraag plaatsen via www.vrijwilligerspunt.com (klik op de button ‘Ik heb een hulpvraag), of ga direct naar www.hulpdichtbij.nl, via een e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of via telefoonnummer 0229-21 64 99.

Behalve via de website, delen we je hulpvraag ook via o.a. social media. Zo kunnen wij de zoektocht naar een leuke en passende vrijwilliger bespoedigen. Voor zorggerelateerde situaties wordt door ons een zorgpartner ingeschakeld voor begeleiding.

Kun jij iets voor een ander betekenen?

Ben jij juist diegene die het leuk vindt om zich voor een ander in te zetten? Dan is Vrijwilligerspunt ook op zoek naar jou! Met al een uurtje in de week kun jij veel voor een ander betekenen. Laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij zoeken samen met jou naar een passende vrijwilligersklus of kijk zelf op www.hulpdichtbij.nl

Heeft u een vraag dan kunt u ons bereiken op info@vrijwilligerspunt.com of 0229 21 64 99