Op 28 november vond de tiende editie van de Westfriese Beursvloer plaats. Maar liefst 254 matches werden er gesloten en inmiddels zijn al een aantal matches ook daadwerkelijk ‘verzilverd’!

Lees meer...

Hou jij van schrijven én gezelligheid? Mooi! Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken namelijk een leuke, gezellige, enthousiaste en creatieve vrijwilliger met een vlotte pen om ons communicatieteam te versterken!

Wat zijn o.a. je werkzaamheden?

  • Het opmaken en versturen van de maandelijkse nieuwsbrief;
  • Het schrijven van persberichten;
  • Het bijhouden v ...

Heb je een hulpvraag? Zoek je bijvoorbeeld iemand die een wandeling of een autorit met je maakt, een boek voorleest, een boodschap doet, of klein tuinonderhoud of een klusje uitvoert? Ben je beperkt om zelf iets te doen? Meld je hulpvraag dan aan bij Vrijwilligerspunt!

Lees meer...

„...en er zitten heel veel kinderen in de klas in Zuid-Afrika”, leest de 10-jarige Essey uit Hoorn voor. Om vervolgens hardop alle kinderen op het plaatje bij het verhaal te tellen. „Het zijn er 34! Wij hebben er maar 32!”

Lees meer...

Dinsdag 17 december om 10.30 uur was de kantine van Vrijwilligerspunt omgetoverd tot een van de Hoornse thuisrestaurants van ‘Ontmoeten aan tafel’, een initiatief van Herberg Hoorn. Zes taalcursisten van de afdeling Taalhuis van Vrijwilligerspunt, afkomstig uit verschillende landen, fêteerden zes Nederlandse gasten op lekkernij uit hun geboorteland. Een gezellige ochtend dat in het teken ...

Lees meer...

Dat wij trainingen en workshops geven weten veel mensen, maar dat wij dat ook op maat én op locatie doen weten veel mensen niet.

Lees meer...

Op de avond van 4 december werden de winnaars bekend gemaakt van de Hoornse Vrijwilligersprijs in het SG Newton in Hoorn. De afgelopen weken zijn er ruim 11.000 stemmen uitgebracht op de genomineerde (jonge) vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties. Voor het oog van ruim 60 genodigden werden de drie winnaars van de Hoornse Vrijwilligersprijs 2019 vanavond dan eindelijk door de wethouder beken ...

Lees meer...

Het project ‘Nieuwe Nederlanders’ van Vrijwilligerspunt helpt vluchtelingen, oudkomers, nieuwkomers en anderstaligen bij onze maatschappij te betrekken. Hiervoor bieden wij mogelijkheden naar vrijwilligerswerk, taalstages, scholing op maat en sport- en recreatieve activiteiten. Het project blijkt een groot succes. In een jaar tijd zijn er 49 matches tot stand gekomen.

Lees meer...

Zoals ieder jaar bieden de gemeenten Hoorn en Medemblik voor hun inwoners, als blijk van waardering, de Regiokracht Kortingskaart voor vrijwilligers weer aan. Dit is een kaart die je bij diverse winkels en ondernemers kunt gebruiken om korting te ontvangen. Deze kaart is net als voorgaande jaren weer via Vrijwilligerspunt aan te vragen.

Lees meer...

Wat was de 10e editie van de Westfriese Beursvloer op donderdag 28 november een succes! Maar liefst 256 matches zijn er gesloten. Dat zijn er maar liefst 100 meer dan vorig jaar. We hoopten dat we het aantal van vorig jaar zouden overtreffen, maar met zoveel?! Geweldig!

Lees meer...

Heeft u een vraag dan kunt u ons bereiken op info@vrijwilligerspunt.com of 0229 21 64 99