Jongerenpanel SED

Het Jongerenpanel is een initiatief van Jong Westfriesland in Actie (JWF in Actie) in samenwerking met de gemeenten Stede Broec, Enkhuizen en Drechterland (SED). Het doel van het Jongerenpanel is om de betrokkenheid van jongeren binnen de gemeenten en lokale organisaties en verenigingen te verhogen en meer jongeren lokaal een stem te geven. De leden van het Jongerenpanel denken mee over onderwerpen die betrekking hebben op de lokale jeugd. Denk aan jeugdhulp, duurzaamheid en huisvesting. Daarnaast ondersteunt het Jongerenpanel lokale organisaties bij het opzetten van toffe initiatieven voor de jeugd! Weten waar wij ons op dit moment mee bezighouden? Volg ons op Instagram voor het laatste nieuws, of scroll naar beneden voor onze notulen en blogs!

Jongerenpanel iets voor jou?

Ben jij tussen de 13 en 30 jaar oud, kom je uit de gemeente Stede Broec, Enkhuizen of Drechterland en wil jij ook meer betrokken zijn bij jouw gemeente? Nadenken over onderwerpen als duurzaamheid, jeugdhulp, huisvesting of bijvoorbeeld de corona-aanpak van jouw lokale vereniging? Dan is het Jongerenpanel van de SED-gemeenten iets voor jou! Als lid van het panel kun jij je steentje bijdragen aan jouw gemeente, doe je waardevolle ervaring op, bouw je aan je netwerk en cv en doe je gelijk iets goed voor jezelf én een ander! Meer informatie nodig? Kijk dan even hier naar de vacature of neem via de contactgegevens onderaan deze pagina contact op met Karlijn. Deelname aan het Jongerenpanel is ook mogelijk als MDT traject.

Notulen

Benieuwd naar waar we ons de afgelopen tijd mee bezig hebben gehouden en wat onze plannen zijn voor de toekomst? Neem dan eens een kijkje in onze notulen of bekijk ons jaarplan voor 2021!


Lees hier ons jaarplan voor 2021


Dit zijn de laatste notulen:

Notulen 04-02-2021 


Nieuws en blogs

NH Nieuws is bij ons op bezoek geweest!

Vrijwilligerswerk onder jongeren raakt steeds meer in trek. Sinds de start van onze afdeling Jong ...
Lees meer

Je stem laten horen in het Jongerenpanel

Dit is Wisse Dudink, 22 jaar en student Rechtsgeleerdheid aan de Vrije Universiteit Amsterdam en lid van het ...
Lees meer

Waarom is het zo leuk om in het Jongerenpanel te zitten?

Luna Braas is een van de leden van Jongerenpannel van de SED-gemeenten. Waarom vindt Luna het leuk zich te ...
Lees meer

Contact

Karlijn Schouten[email protected]Voor aanmelden of vragen, neem contact op met Karlijn per mail (klik op foto) of bel of whatsapp naar
06 - 82 14 12 79
Jongerenpanel[email protected]Heb je een vraag aan het panel? Stuur een mail naar het Jongerenpanel (klik op logo)

Het Jongerenpanel wordt ondersteund door