• Heeft u een hulpvraag of wilt u vrijwilligerswerk doen in de zorg? Dan kunt u terecht op www.hulpdichtbij.nl.
  • Werkt u bij een hulporganisatie? Sluit u dan nu aan bij Hulp Dichtbij!

Steeds meer mensen hebben een hulpvraag waar vrijwilligers bij nodig zijn. De hulpvragen zijn vaak complex: het gaat bijvoorbeeld om ouderen, chronisch zieken en mensen met een beperking. Hulp Dichtbij helpt uw organisatie met het werven, opleiden en begeleiden van vrijwilligers. Hulp Dichtbij is een netwerk van samenwerkende hulporganisaties. Als uw organisatie meedoet zoeken wij vrijwilligers voor uw hulpvragen, promoten we uw huidige vrijwilligers en leiden ze op zodat ze optimaal ingezet kunnen worden.

Alle vrijwilligers brengen we onder bij bestaande vrijwilligersorganisaties. Dat levert veiligheid en duidelijkheid op voor de hulpvrager èn voor de vrijwilliger. Die moeten immers bij elkaar passen.

Een paar succesverhalen

De heer J. is licht dement. Hij heeft vervoer nodig van en naar de dagbesteding. In de regio is geen structurele oplossing beschikbaar. We hebben een vrijwilliger gevonden die de heer J. kan halen en brengen. Deze vrijwilliger is ondergebracht bij De Wering, de organisatie met de expertise om beiden te begeleiden.

Mevrouw A. wilde een relaxstoel kopen, daar had ze hulp bij nodig. We hebben een iemand gevonden bij vrijwilligersorganisatie Serve the City die haar eenmalig kon assisteren.

Een jongen met een beperking zocht een reismaatje om samen mee naar school te reizen, zodat hij niet meer afhankelijk zou zijn van leerlingenvervoer. Hulp Dichtbij heeft iemand voor hem gevonden.

Hulp Dichtbij is een initiatief van:

Meer informatie

Wij vragen ook uw organisatie om aan te haken bij Hulp Dichtbij.

Contactpersonen: Auke Abbekerk, Loek Stam
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: 0229-216499

Heeft u een vraag dan kunt u ons bereiken op info@vrijwilligerspunt.com

Meld je aan voor het laatste nieuws