De gemeenten in West-Friesland waarderen de inzet van vrijwilligers in de regio. Daarom financieren zij Vrijwilligerspunt. Op deze manier worden vrijwilligers ondersteund, zodat zij hun werk nóg beter kunnen doen.

Maar soms worden de vrijwilligers ook gewoon verwend!

In opdracht van de gemeente Enkhuizen organiseerde Vrijwilligerspunt het Vrijwilligersfeest 2017 voor alle vrijwilligers in Enkhuizen.

Vrijwilligersfeest in Enkhuizen groot succes!

Elk jaar houdt de gemeente Enkhuizen een vrijwilligersfeest, georganiseerd door Vrijwilligerspunt. De vrijwilligers worden door hun vereniging of organisatie hiervoor uitgenodigd. Tijdens het vrijwilligersfeest van afgelopen zaterdag 16 september werd gestart met een kopje koffie. Bij binnenkomst mocht iedereen een foto laten maken, waarmee straks gepersonaliseerde posters worden gemaakt door Vrijwilligerspunt. In totaal lieten 103 mensen een foto maken.

Na een welkom van de burgemeester en een lekkere lunch kon iedereen in de Nieuwe Doelen en op een aantal locaties op loopafstand diverse workshops volgen. Zo konden de vrijwilligers kiezen tussen 6 verschillende creatieve workshops, een humorworkshop, een theaterworkshop of de djembé workshop. Na de workshops werden 3 vrijwilligersspelden uitgereikt. Daarna was er genoeg tijd voor een hapje en een drankje en gezellig samen zijn.

Tijdens het vrijwilligersfeest op zaterdag 16 september kregen drie vrijwilligers een speldje uitgereikt. Dit jaar waren het drie leden van het KSM die langdurig vrijwilligerswerk voor KSM en andere verenigingen uitvoeren. Werkzaamheden die van grote waarde zijn voor het voortbestaan en draaien van het KSM.

Bea Veenstra-Koolhaas is 54 jaar lid van het KSM en ontving de gouden speld. Zij was het eerste vrouwelijke lid waarbij ze o.a. de functie van bestuurslid, penningmeester en secretariaat heeft vervuld. Ook Dick Tool ontving de gouden speld. Dick is sinds 42 jaar lid van het KSM en heeft daar o.a. bestuurlijke taken uitgevoerd als voorzitter, penningmeester en bestuurslid. Jan Plukkel ontving een zilveren speld. Jan is in totaal 57 jaar muzikant als tambour-maître. Jan verzorgt deze activiteit ook voor Dindua.

Hier vindt u het foto album. Met dank aan Peter Goedhart (WEEFF), Brigitta Posch (Vrijwilligerspunt), Jolanda Vroling (Gemeente Enkhuizen).

Heeft u een vraag dan kunt u ons bereiken op info@vrijwilligerspunt.com

Meld je aan voor het laatste nieuws