Informatie

Informatie

Bedrijven willen vaak "iets" doen in het kader van Maatschappelijk Betrokken Ondernemen (MBO). Non-profit organisaties uit de regio, die werken met vrijwilligers, hebben behoefte aan hulp op allerlei gebied.

Om deze partijen op een leuke en effectieve manier bij elkaar te brengen organiseert Vrijwilligerspunt eens per jaar een evenement:de Westfriese Beursvloer. Dit jaar is de Westfriese Beursvloer op donderdag 23 November as. en zijn wij te gast in de gemeente Medemblik.

BONTheater
Admiraliteitsweg 6
Medemblik

Inloop vanaf 15.45 uur
Aanvang 16.15 uur
Handelen 16.30-17.30

 

Hoe werkt zoiets?

Op de Beursvloer komen vragende en aanbiedende partijen elkaar tegen en “handelen” zonder een euro uit te geven. “Hoekmannen” zijn aanwezig om te bemiddelen.

Het handelen vindt plaats in vier hoeken:

Icoon voor de sectie kennis en kunde

Voorbeeld:
Toneelgroep zoekt regisseur

Voorbeeld:
Basisschool zoekt klussers

Icoon voor de sectie klussen
Icoon voor de sectie Mensen voor Mensen

Voorbeeld:
Stichting zoekt uitje voor vrijwilligers

Voorbeeld:
Zangkoor zoekt drukwerk om hun concert te promoten

Icoon voor de sectie Middelen en materialen

Het is 16.30 uur, de gong gaat.

Maatschappelijke organisaties presenteren hun vraag, en zoeken naar het bedrijf dat spullen, adviezen of menskracht in de aanbieding heeft. Ze bieden een tegenprestatie aan, bijvoorbeeld een zelfgebakken taart, een rondleiding op de kinderboerderij enz.

Bedrijven kijken rond welke organisatie of vraag het beste bij hun aanbod past. Bedrijven (en ook gemeenten en serviceclubs) kunnen tevoren online de vragen van maatschappelijke organisaties zien, en hun aanbod hierop afstemmen. Bedrijven kunnen ook zelf een aanbod doen. Wij van Vrijwilligerspunt weten wat speelt in organisaties en kunnen helpen bij het formuleren van een aanbod.

Wanneer een bedrijf op de beursvloer een passend aanbod heeft op een vraag van een organisatie, vullen zij samen een matchformulier in. De match wordt gemaakt en meteen schriftelijk vastgelegd. De notaris tekent mee.

17:30 uur, de gong gaat weer.

De beursvloer is gesloten. Nog geen match gemaakt? Onder het genot van een hapje en een drankje gaat het netwerken gewoon door en proberen we de perfecte match alsnog te maken. Ook horen we dan hoeveel matches er die dag gemaakt zijn.

Je hoeft niet te wachten op de eerstkomende Westfriese Beursvloer. Je kunt via deze link in contact komen met de Westfriese Uitdaging, een andere manier van matchen voor Maatschappelijk Betrokken Ondernemen.

Actueel

Actueel

5-7-2017 De datum voor de achtste Westfriese Beursvloer is bekend. Noteer 23 november in uw agenda. We zijn te gast in de gemeente Medemblik. Alvast aanmelden of meer informatie? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij houden u op de hoogte.

Contact

Contact

Heeft u nog een vraag of wilt u meer informatie, kijk dan ook op het tabblad Aanmelden of neem contact met ons op.

Telefoon: 0229-216499
Contactpersonen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Brigitta Posch

Vragen

Vragen

Hieronder treft u de vragen van de stichtingen en verenigingen aan. Deze vragen zijn opgedeeld in vier categorieën: Mensen voor Mensen, Klussen, Kennis & Kunde en Middelen en Materialen. Wilt u uitleg hebben over de categorieën, kijk dan op het tabblad ‘Geslaagde matches en voorbeelden.’ Wilt u uw eigen vragen opsturen, dan kan dat via het tabblad Aanmelden

Kennis en Kunde

Hulp bij financiën

Als stichting De Verteltuin; hebben wij de ANBI status, hiervoor zijn bijzondere (fiscale) zaken waar wij graag hulp bij willen.

Theater zoekt marketeer

De Drom heeft nog lang niet de naamsbekendheid die het verdient. Iedere artiest wil spelen voor een volle zaal en daarom moet ons programma beter geventileerd worden. Wie kan hierbij helpen?

Uw kennis voor ons doelgroepenbereik 

Team Sportservice is voor haar personeel op zoek naar een cursus/training waarin ons geleerd wordt hoe wij onze diverse doelgroepen het best kunnen bereiken via social media, waardoor onze zichtbaarheid vergroot wordt en we zo alle doelgroepen kunnen activeren om te sporten en bewegen.

Oprichting Stichting

Mensen zijn vaak bezig met wát zij denken maar niet met hóe zij denken. Dat veroorzaakt veel onnodig leed. Met lezingen/denklessen 'Kleurenblind denken' geef ik informatie over de werking van het denkproces. Voor het aanvragen van projectsubsidie is echter een Stichting nodig. (www.kleurenblinddenken.nl) Tegenpresentatie: workshops Kleurenblind denken, Reiki, Mandala-tekenen, klankschalen.

10 jarig bestaan

In de zomer van 2018 bestaat De Verteltuin 10 jaar. Een mooi moment om bij stil te staan, maar hoe? Wie denkt met ons mee over een leuke manier om ons jubileum te vieren?

Newsflash: Honderd van Hoorn

Wij, Vrijwilligerspunt, Omring, Wilgaerden, Geriant en MEE & de Wering, zoeken media aandacht om mensen te enthousiasmeren als vrijwilliger voor ons project Honderd van Hoorn.

Wie draagt zijn kennis over?

Stichting Van de Straat zoekt samenwerking met meubelmakers, timmerlieden en andere bedrijven die werken met hout. In onze houtwerkplaats willen wij jongeren kennis laten maken en begeleiden in het maken en opknappen van meubels.

Vergroten naamsbekendheid

Inloophuis PISA vraagt of bedrijven via hun netwerk ons willen helpen met uitbreiding Vrienden en/of ondersteuning bij ons evenement Battle4Life, bijvoorbeeld door emailing, plaatsing op (interne en/of externe) website, presentatie door bestuur op bijeenkomst, plaatsing in (interne en/of externe) nieuwsbrief.

Expertise bij opzetten van collectief

Team WF is een aantal volleybalverenigingen die intensiever samen willen werken op het gebied van promotie van de volleybalsport in de regio. Wij vragen expertise en tijd om de gezamenlijke West-Friese volleybalverenigingen verenigingen te helpen bij het opzetten van een collectief en daarvan afgeleid, een communicatieplan per vereniging.

Bekendheid voor nieuwe sociale huiskamer

Marketing- en/of websiteadvies en/of een goed ontwerp van een flyer om Stichting Wings of Change en het Sociale Huiskamerproject te promoten

Oprichting stichting

Seniorenvereniging Stede Broec is ontstaan na het wegvallen van de ANBO. Om onze activiteiten concreet vorm te gaan geven zoeken wij een notaris om onze statuten in orde te maken.

Doelgroepen bereiken

‘Kleurenblind denken’ is van meerwaarde voor mensen met psychische problemen (o.a. bij angsten, depressies, seksueel misbruik e.d.) Om trauma’s te voorkomen is het tevens van belang om politie, brandweer, militairen en ambulancepersoneel te informeren over de werking van het denkproces. Ook zoek ik manieren om de jeugd(zorg) via social media te bereiken. Wie kan mij helpen?

De hoogte in voor meer ruimte?

Als muziekvereniging Tavenu hebben wij een kleine opslag in het Dorpshuis. Om al onze instrumenten een goede plek te geven willen wij graag met u van gedachten wisselen hoe wij deze ruimte daarom zo goed mogelijk kunnen inrichten.

Klussen

Tuinklussers gezocht

WonenPlus Stede Broec helpt senioren en mensen met een beperking om zo prettig en zelfstandig mogelijk te kunnen blijven wonen en leven. Tijdens NLdoet willen we bij 10 cliënten van onze doelgroep de tuin opknappen. Wij zoeken mensen die willen helpen met het opknappen van de tuinen.

Plaatsen van palen

Voor onze paardjes willen wij een paddock maken, helpt u Pleegzorgboerderij Berakha bij het plaatsten van de houten palen?

Werk op hoogte

Kinderboerderij SKIK zoekt een handige klusser, zonder hoogtevrees, die een beamer en scherm voor ons kan ophangen.

Wie maakt de Drom winterschoon?

De Drommedaris is een heel oud gebouw wat ontzettend onderhoud gevoelig is. Tijdens de reguliere schoonmaak is het haast onmogelijk alles echt goed onder handen te nemen. Wie helpt ons de Drom brandschoon te maken? - Zeer geschikt voor een teamuitje.

Honderd voor Hoorn

Voor mensen met dementie zijn Vrijwilligerspunt, Omring, Wilgaerden, Geriant en MEE & de Wering op zoek naar 100 vrijwilligers in Hoorn. Om zoveel mogelijk mensen te bereiken, zoeken wij huis-aan-huis bezorgers voor onze wervingskaart.

Ramen lappen in het groot

De Verteltuin vraagt hulp bij het schoonmaken van de kas. Trappen, slangen en schoonmaak materiaal is aanwezig. De kas is 4 meter hoog

Klussers voor onze tuin

De tuin rond Pleegzorgboerderij Berakha kan in het voorjaar hulp gebruiken. Welke groene handen helpen ons een handje?

Huis-aan-huis in Hoorn en Stede Broec

Het is als kleine stichting STECWF te kostbaar om onze evenementen in Hoorn en Stede Broec te promoten. Wij zijn daarom op zoek naar dé huis-aan-huis bezorger die onze flyers kan meenemen in hun ronde.

Mensen voor Mensen

Uit maar toch thuis

Wij, van activiteitencentrum De Rode Luifel, willen een dagje uit bij ons thuis. We zijn op zoek naar een mobiele kinderboerderij (of de middelen hiervoor) en extra handen om dit uitje mogelijk te maken. Cliënten kunnen dan een kinderboerderij ervaren in hun eigen vertrouwde omgeving.

Wie biedt ons een podium?

Graag laten wij u kennismaken met de kostuums, traditie en dans uit West-Friesland. Als Oud West-Friese dansgroep Wijdenes zoeken wij mogelijkheden om op te treden. Biedt u ons een podium?

Klankreizigers

Een mooie voorstelling van de "klankreiziger" is wat hoog op het verlanglijstje staat van verschillende woongroepen. Wie biedt?

Museumbezoek

Bewoners van De Wilgenhof willen er graag op uit. Bv. een leuk uitje naar het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen met de bus. Brengt u ons heen?

Pannenkoekenfestijn!

De bewoners van De Vijzelmolen in Hoorn houden van pannenkoeken en muziek. Wie komt er een middagje bakken en/of muziek maken?

40 jarig jubileum

Volgend jaar vieren wij ons 40 jarig jubileum Zonnebloem Enkhuizen;. Wij zijn op zoek naar een bedrijf die wil helpen om onze vrijwilligers in een Zonnebloem zonnetje te zetten. Wij denken dan aan een gezellige middag als waardering voor alles wat zij het hele jaar voor hun gasten doen.

"school"vervoer

Voor een scholingsactiviteit voor onze 40 vrijwilligers van Wereldwinkel Stede Broec zoeken wij vervoer dat ons gezamenlijk daar naar toe kan brengen.

High tea

Cliënten van onze dagbesteding vinden het heerlijk om met u een high tea te nuttigen. Zorgt u samen met ons in de voorbereiding?

Middelen en Materialen

Stoelen die goed schoongemaakt kunnen worden

Voor het (creatieve) atelier bij Inloophuis Pisa zijn we op zoek naar stoelen die na de creatieve activiteiten weer goed kunnen worden schoongemaakt.

Folders en drukwerk

Het Pakje is een daadkrachtig antwoord op verspilling van kinderkleding. Daarom willen we graag aan zo veel mogelijk mensen laten weten waar we zitten en wanneer we open zijn. We zijn hard op zoek naar een bedrijf dat ons kan helpen door promotiemateriaal te printen (folders, banners, posters). Wie helpt ons?

Thuis van huis voor ouders

Ook de ouders van patiëntjes brengen veel tijd door op De kinderafdeling van het WFG. Voor hen zou het fijn zijn als zij zelf een kopje koffie kunnen zetten of samen met hun kind of broertje of zusje een boekje of tijdschrift kunnen lezen. We zoeken dan ook een koffieapparaat, (prenten-)boeken en tijdschriften.

 

BleekerFoundation is een stichting die bezig is met het bestrijden van tienerzwangerschap in Kameroen. We zijn op zoekt naar kantoormateriaal.

Werkplaats/opslag gevraagd in Enkhuizen en omgeving

De vrijwilligers van STECWF maken decorstukken, spellen e.d voor evenementen die wij door het jaar heen organiseren. Onze werkplaats is verkocht en nu staat alles stil. Wij kunnen niet verder. Dit is een noodoproep! Liefst werkplaats/opslag bij elkaar en hoog plafond indien mogelijk.

Bouwmaterialen

Voor het Battle4Life evenement dat tijdens Hemelvaart plaats vindt zoeken wij materialen om de hindernissen in het parcours mee te bouwen.

Afsluitbare kast

Voor het opbergen van oa gereedschappen zoekt Activiteitencentrum De Vijf een metalen afsluitbare kast.

Voor een sanitaire stop

Voor de nieuw te bouwen kapschuur van Museumboerderij West-Frisia zoeken zij sanitair en een rioolpomp.

In 't zicht

De taarten en koekjes, gebakken door cliënten van Bakkerij Vijf zijn een pracht, in een mooie vitrinekast. Wij zouden graag een mooie vitrine willen om te laten zien aan de voorbijlopende mensen wat wij doen.

Voor het zieke kind een thuis in het ziekenhuis

In het ziekenhuis moeten verblijven is niet fijn. Het is belangrijk dat een kind zich als kind kan gedragen, ook als het ziek is. Op de kinderafdeling hebben we als doel om het kind zo spoedig mogelijk beter te maken. Dit doen we door het leveren van de juiste zorg, maar ook door het creëren van een kindvriendelijke sfeer. Dat vermindert stress en bespoedigt het herstel. Een mooi plan ligt er om de afdeling te verbouwen. Daarvoor zoeken wij verf en behang voor om de muren op te fleuren.

Sousafoon zoekt (pallet)stelling

Muziekvereniging Tavenu uit Opperdoes is voor opslag van muziekinstrumenten en archief bladmuziek op zoek naar een industriële (pallet) stelling (liefst voorzien van vlonderdelen) die grote belastingen aan kan.

Zadelkasten

Om de zadels droog op te bergen is de Stichting in het Zadel op zoek naar hout waar we zadelkasten mee kunnen maken.

Kopje koffie buurman?

Het Pakje is een sociaal initiatief, iedereen is welkom. We willen eenzaamheid tegengaan en daarom willen we graag een koffiehoek openen. De volgende producten hebben wij daarvoor nodig: koffie, thee, suiker en lekkers. Wie helpt ons een stukje gezelligheid te creëren?

Engelse druk

Met het sprookje ‘Kleurenblind denken’ wordt informatie gegeven over de inhoud en werking van het denkproces. Ook wordt uitgelegd hoe het brein de tijd ervaart en welke invloed dat heeft op het leven. De info is van meerwaarde in het onderwijs en een eye-opener voor professionals. Naast de Nederlandse versie mag de Engelse vertaling dan ook niet ontbreken

Voor een kopje koffie en de afwas

Voor de nieuw te bouwen kapschuur van Museumboerderij West-Frisia zoeken zij een keukenblok.

Geef onze paarden de ruimte

Pleegzorgboerderij Berakha zoeken houten palen voor de paddock van onze paardjes.

Sport-, spel- en leermiddelen

Unu Pikin zoekt voor het leer-/werk traject in Paramaribo, Suriname, diverse middelen (boeken, schriften, schrijfmaterialen, spellen) die ze daarbij kunnen gebruiken.

Theater zoekt iMac voor vormgeving klussen

De Drom doet steeds meer dtp klussen in eigen beheer, maar beschikt hiervoor niet over de juiste hardware. Heeft uw bedrijf misschien een tweedehands iMac staan?

Partytent

Voor buitenactiviteiten is Inloophuis Pisa op zoek naar een makkelijk op te zetten (en af te breken) partytent (ca. 4x6m) zodat ook bij minder weer de activiteiten door kunnen gaan.

Beamer en Ipad gezocht voor infodagen en workshops

Voor workshops en infomiddagen is STECWF op zoek naar een beamer met USB aansluiting en een Ipad. Aangezien wij ons ook veel buiten de deur presenteren is de IPad een uitkomst.

Lunch

Tijdens de Battle4life zijn veel vrijwilligers de hele dag actief. Hen zouden we graag tijdens de dag een lekker lunchpakket aanbieden.

Tafels en Stoelen

Inloophuis De Drie Tulpen zoekt voor de gemeenschapsruimte van De Koepel 6 tafels met per tafel 6 stoelen. Voor het multifunctioneel (eten, koffiedrinken en gesprekken) inzetten van de ruimte zou het heel mooi zijn als de stoelen stapelbaar zijn én de tafels aansluitend.

Nieuwsbrief

Welk bedrijf helpt Unupikin met het drukken en verzenden van de nieuwsbrief die eens per kwartaal uit komt.

Flyers

Battle4life wil graag het evenement promoten door flyers en posters te verspreiden en op te hangen. Wie biedt ons aan de flyers te drukken?

Stalen opbergkasten

Voor het opslaan van documentatie en archieven die aan ons Rundveemuseum Aat Grootes worden aangeboden zoeken wij stalen opbergkasten.

Serviesgoed

Het Inloophuis De Drie Tulpen; zoekt voor de gezamenlijke maaltijden voor bezoekers en vrijwilligers een servies voor 24 personen (platte borden, diepe borden en bestek). Er komt een professionele keuken in het inloopcentrum waar vanaf mei 2018 maaltijden worden gemaakt.

Materialen voor aanleg parkeerplaats

Het parkeerterrein bij De Bonte Pietmoet worden aangepakt, er wordt ook een stukje braakliggend terrein bijgetrokken. Stenen en zand is wat we hier voor zoeken.

Opknappertjes

Stichting van de straat zoekt tweedehands (houten) meubeltjes die kunnen worden gerestaureerd én hout dat de jongeren kunnen gebruiken in onze houtwerkplaats.

Gezellig interieur

Voedselbank Westfriesland is op zoek naar een gezellig interieur voor de intakeruimte. We zoeken o.a. een bureau en stoelen.

Wandelroutes

Rolstoeltoegankelijke wandelroutes creëren door de tuin van Stichting Wings of Change en langs de volières voor de kwetsbare doelgroepen die komen voor het Sociale Huiskamerproject.

Stratenmakermaterialen

Om een mooie, strakke parkeerplaats aan te leggen zoektDe Bonte Piet een stenenknipper en aantrilmachine te leen.

Diefstal en vandalisme bestrijden

Helaas wordt Kinderboerderij SKIK wel eens getroffen door vandalisme. Een beveiligingscamera werkt preventief en kan diefstal en vandalisme op het terrein bestrijden. Wie helpt ons?

Opbergruimte

Na twee jaar moet Postiljon Theater Producties de ruimte, die zij op een eerder beursvloer hebben gematcht, verlaten. Voor de opslag van (technische) theatermaterialen zoeken zij ca. 20m2 oplagruimte.

Veilig gevoel

Wie kan Wereldwinkel Stede Broec adviseren op het gebied van beveiliging en bewakingssystemen?

Gootsteenbak

De zinken gootsteenbak in de oude schuur bij Kinderboerderij SKIKheeft het begeven. Voor de oude schuur zijn wij op zoek naar een exemplaar van 1.20m breed.

Repetitieruimte

Om mooie stukken te spelen moeten Postiljon Theater Producties kunnen repeteren. Wie heeft ruimte beschikbaar waar af en toe in de avonduren kan worden gerepeteerd?

Het Pakje pakt graag aan; een laptop of tablet

Het Pakje is een kinderkleding ruilwinkel met een puntensysteem. Zo maken we een groot assortiment kinderkleding beschikbaar voor ieder budget, het gezinsleven is ten slotte duur genoeg. Nu zijn wij nog hard op zoek naar een (gebruikte) tablet of laptop met USB zodat we het puntensysteem kunnen bijhouden. Wie kan ons helpen?

Bouwmaterialen

Museumboerderij West-Frisia zoekt materialen om het nieuwe bezoekerscentrum te realiseren. Rabatdelen, kozijnen, ramen en deuren

Chillen in het ziekenhuis

De kinderafdeling van het WFG heeft fijne eenpersoonskamers, die rust en privacy bieden. Maar de algemene ruimtes zijn te kil, te klinisch en zijn niet uitnodigend. Daarom willen we de afdeling verbouwen, zodat het gezelliger, uitdagender en huiselijker wordt. Een plek waar kind en ouders zich thuis voelen in het ziekenhuis. Een lekkere tafel om aan te zitten een loungebank om op te hangen voor de tv.

Zelf printen

Stichting in het Zadel zoekt een printer waarmee zij zelf hun brieven, protocollen en ander printwerk zelf kunnen afdrukken.

Digitaal Materiaal

Stichting Wings of Change is op zoek naar Ipads en/of laptops voor ons nieuwe innovatieve project De Sociale Huiskamer en voor ondersteuning in huiswerkbegeleiding van schoolverlaters.

Aanbod

Aanbod

Alle bedrijven in West-Friesland kunnen zich aanmelden voor de Beursvloer. Non-profit organisaties zijn op zoek naar hulp op gebied van menskracht, advies, kennis en middelen & materialen. Je kunt met jouw bedrijf een of meer aanbiedingen doen die je graag op de Beursvloer wil verhandelen. Is het voor jou de eerste keer dat je mee wilt doen met de maatschappelijke beursvloer? Dan wil je vast weten wat er gebeurt en wat er van je wordt verwacht. Kijk onder het tabblad Informatie of op twee minuten. Dan heb je (bijna) alle antwoorden. Je kunt ons ook bellen of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wil je meedoen? Ga dan naar het onderstaande formulier in. Heb je een duidelijk aanbod voor ogen dan kun je dat in het formulier aangeven. Nog geen duidelijk plan? Geef je toch alvast op, wij nemen contact met je op en denken mee over jouw aanbod.

Bedrijven formulier aanbod aanmelden

Gemeente Medemblik

Gemeente Medemblik is dit jaar de gastgemeente van de Westfriese Beursvloer. Een gemeente waar sport, cultuur, natuur en een prettige woonomgeving hand-in-hand gaan. De gemeente Medemblik biedt twee keer een leuke activiteit aan in het hoedenmuseum “Zet ‘m op” in Andijk. Het museum heeft een mooie en bijzondere verzameling van ongeveer 400 hoeden. Er zijn ook een aantal hoeden die u kunt passen dus neem uw fototoestel mee! De activiteit bestaat uit: - Entree tot het hoedenmuseum in Andijk met boeiende vertelling door Wil Gorter. - Koffie of thee (2x) met een gebakje. Per activiteit is ruimte voor maximaal 20 deelnemers en de datum zal in overleg met het Hoedenmuseum worden bepaald. De activiteit duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur. Er is geen vervoer bij deze activiteit inbegrepen.

Rabobank Westfriesland

Een aandeel in regio West-Friesland. Actief in uw omgeving, samen met onze leden en klanten. Dat is de Rabobank. Op de Westfriese beursvloer hebben wij diverse kantoormeubelen in de aanbieding. Maak een praatje met ons en dan kijken we of we voor u het juiste kantoormeubel hebben. Daarnaast stellen wij onze kennis en expertise op divers gebied beschikbaar.

Guillaume Groen fotografie

Ik bied één dag of twee dagdelen aan voor een fotoshoot. Niet een 'paar plaatjes voor de website', maar denk na over iets wat je clienten of je leden een meerwaarde aan kan geven. Mooie portretten waar we de mensen wat meer samen neer kunnen zetten. Waarbij je de waardering voor de mensen laat zien. Kom bij mij met een goed doordacht plan over wat je wilt.

BDO Westfriesland

BDO Westfriesland bedient een regio die ondernemerschap ademt – van oudsher de thuisbasis van vele familiebedrijven. Waar de handelsgeest volop aanwezig is en hard wordt gewerkt. Op de beursvloer komen wij graag met u in gesprek en luisteren naar uw vraag. Wellicht kunnen wij iets voor u betekenen.

Soci-Com

Wij geloven dat iedereen op zijn of haar eigen manier van toegevoegde waarde kan zijn op de arbeidsmarkt. Door talenten te begeleiden naar een baan die bij ze past, werken wij aan een betere maatschappij en succesvolle organisaties. Maar vooral aan gelukkigere mensen. Op de beursvloer gaan wij in gesprek en kijken of wij dan een passend aanbod kunnen doen.

Floridus Tuin en Groen

Floridus Tuin & Groen is al ruim 40 jaar actief in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Dit doen wij met enorm veel plezier en veel respect voor de natuur en voor onze opdrachtgevers. Op de beursvloer bieden wij een op maat advies aan rond de inrichting van uw groene binnen- en buitenruimtes.

GP Groot

GP Groot onderscheidt zich al sinds 1917 door dynamisch ondernemerschap. Dit heeft ons gebracht tot waar we nu zijn: een veelzijdige, gezonde onderneming die met meer dan 700 toegewijde mensen actief is in drie marktsegmenten: inzameling en recycling, brandstoffen en oliehandel, en infra en engineering. Wij bieden 1 x 6m3 puin container in straal van 10 km rondom Medemblik. Te leveren en op t halen incl. verwerking binnen 30 dagen retour. Niet hoger te beladen dan 10 cm boven de rand.

Vitasys

VITASYS is er voor de mens achter de muisklik. Al onze producten en diensten staan in het teken van u. Wij zorgen dat het werkt. En dat het blijft werken. Zo is VITASYS. Automatisering is een boeiend vak. Een vak waarin veranderingen zich supersnel aandienen. De revolutie van gisteren kan vandaag bij het oud papier. Dat maakt het belang van het kiezen voor de juiste automatiseerder dan ook zo groot. Op de beursvloer bieden wij het volgende aan: IT- hardware én een Workshop ‘privacy-wetgeving’

Univé Hollands Noorden

Univé staat bekend als de verzekeraar zonder winstoogmerk. Maar als ‘onderlinge’ Hollands Noorden zijn wij veel meer dan dat. Wij zijn totaalaanbieder van financiële diensten voor zowel particulieren als ondernemers, voor iedereen van student tot senior. Al meer dan 100 jaar. Op de beursvloer bieden wij “handjes”, voor een leuke (tuin)klus of het organiseren van een uitje voor uw cliënten of bewoners. Wij gaan graag hierover met u in gesprek.

Hoff Hoveniers

Hoff Hovenier is de onderneming van zzp'er Pierre van 't Hoff. Hoff Hovenier biedt u de volgende services aan: aanleg, onderhoud, advies en detachering. Op de beursvloer bied ik 4 x 1 dagdeel tuinonderhoud aan.

Startwijzer

Startwijzer gaat over een passie voor ondernemen. Ons verhaal gaat over ontdekken, ontwikkelen, leren en ervaren. Over persoonlijke groei, want ieder mens heeft unieke talenten, vaardigheden en mogelijkheden om een zelfstandig bestaan te creëren. Startwijzer is een expert in het aanleren van ondernemend gedrag of het nu voor het starten van een eigen bedrijf is, bij loopbaan coaching of bij begeleiding naar werk. Startwijzer is de plek voor een succesvolle stap in je carrière. Op de beursvloer bieden wij uitleg een workshop hoe je een gedegen marktonderzoek uitvoert. Ook kunnen wij een training op ondernemend gedrag geven. Tien personen kunnen deelnemen

Robatechnics

U weet dat de continuïteit van uw productielijnen heel belangrijk is. U heeft hiervoor een goed onderhouden installatie nodig met vakkundig personeel , die u niet altijd zelf in huis heeft. Rob Bakker van RoBatechnics is inzetbaar voor elke technische klus als dé technisch specialist! Op de beursvloer kom ik graag met u in gesprek om te zien wat ik als technisch specialist voor uw klus kan betekenen.

Taalhuis Westfriesland

Taalhuis Westfriesland is er om iedereen in West-Friesland te helpen die graag beter wil leren lezen, schrijven of spreken. Op de beursvloer bieden wij mooie leesboeken aan voor kinderen in de basisschoolleeftijd.

Team Sportservice Westfriesland

Team Sportservice West-Friesland is het sportloket in de regio en geeft uitvoering aan het gemeentelijk sportbeleid. Daarnaast ondersteunen wij het aangepast sporten in de gehele regio West-Friesland. Wij willen door middel van beweegaanbod op maat, een gezonde leefstijl stimuleren en echt iedereen plezier en voldoening laten ervaren in sport en bewegen. Om dit te realiseren werken we samen met diverse maatschappelijke, sociale en sportieve partners uit de regio. Team Sportservice biedt een teambuildingsdag op maat aan. Ook kunnen wij u helpen met een cursus Meer Leden in Korte Tijd (MLKT) of Meer Vrijwilligers in Korte Tijd (MVKT). Daarnaast kunnen wij u ook verenigingsadvies bieden op andere gebieden.

Woningstichting Het Grootslag

ONS HUIS UW THUIS. Al meer dan 90 jaar zijn we op dit terrein actief. De laatste jaren is daar een aspect bij gekomen, namelijk het realiseren en beheren van maatschappelijk vastgoed, waarin het goed wonen, werken, leren en recreëren is. Op de beursvloer bieden wij een paar iPads aan aan een maatschappelijke organisatie met een goed verhaal. Overtuig ons waarom u ze nodig heeft. Daarnaast hebben wij nog 23 monitors met VGA en een aantal met HDMI aansluiting beschikbaar én een paar metalen opbergkasten.

Kerckhoffs & Lasonder

Kerckhoffs & Lasonder is een actieve, marktgerichte en ambitieuze deurwaarder in Hoorn NH met ruime ervaring in de juridische en financiële dienstverlening. Op de beursvloer komen wij graag met u in gesprek wat wij voor u kunnen betekenen.

Alpha Tours Hem

Hét adres voor goed geregeld groepsvervoer voor onder andere scholen, bedrijven, verenigingen, vriendengroepen en touroperators. Onze ervaren chauffeurs vervoeren elk gezelschap veilig en verantwoord in binnen- en buitenland. Op de beursvloer gaan wij in gesprek met u en bieden twee organisaties een transfer (heen en terug) aan voor maximaal 29 personen.

Yarden-Schoneveld

De uitvaartverzorgers van Yarden & Schoneveld Uitvaartzorg Hoorn hebben de juiste kennis en ervaring om u bij te staan in een moeilijke tijd. Samen werken we aan een uitvaart waarop u met een goed gevoel terugkijkt. Wat gebeurt er met de digitale eigendommen van u of uw naasten? Een vraag die iedereen zich zou moeten stellen. Op de beursvloer kunt u zich bij mij inschrijven voor een workshop Digitale Nalatenschap, hierin neem ik u mee hoe u uw digitale nalatenschap of die van een ander kun regelen.

BHV-4-You

Mijn naam is Frans Swart. Sinds 1993 geef ik landelijk medische trainingen aan kinderdagverblijven, bedrijven, fabrieken, scholen, verenigingen, particulieren, sportclubs etc. De jarenlange ervaring maken de trainingen praktijkgericht en daardoor levendig. Je zult zich niet vervelen. Ik bied 5 x een cursus BHV aan op de beursvloer.

Westfriese Bibliotheken

De Westfriese Bibliotheken bieden alle inwoners van Westfriesland een openbare schatkamer voor lezen, literatuur, cultuur en informatie. De Westfriese Bibliotheken vormen met elkaar een netwerk aan kleine en middelgrote Bibliotheken, die voor de opgave staan om op het gespreide platteland de inwoners goede mogelijkheden te bieden om met en door de Bibliotheek wijzer te worden. Wij bieden op de beursvloer aan: - gratis klik-en-tik cursus (6 lessen), - Podium voor ondernemers en verenigingen uit de regio: in de vorm van laagdrempelige Ontmoet & Ontdek activiteiten rond cultuur, sociaal domein en ondernemerschap kunnen ze zich presenteren en in gesprek raken met inwoners van West-Friesland, - Stageplekken (muv ROC)

Merkhet Communicatie

Merkhet Communicatie is een online mediabureau en zet zich in om bedrijven in contact te brengen met (potentiële) klanten of doelgroepen. We brengen advies uit op het gebied van communicatie, media en middelen. Op de beursvloer komen we graag met u in contact en bieden hier aan u te ondersteunen bij een marketingplan, een APK voor uw website en gratis ontwerp van folder enz. mits u het drukwerk aan ons uitbesteedt.

Herling Strijdhorst

Al sinds 1960 is Herling Strijdhorst specialist in brievenbusbezorging. Een gerenommeerd bedrijf dat een begrip is op het gebied van huis-aan-huis verspreiding en postbezorging. Twee takken van sport, die beiden vragen om flexibiliteit, kwaliteit en klantvriendelijkheid. Drie kernkwaliteiten die bij Herling Strijdhorst geen streven zijn, maar een vanzelfsprekendheid. Met superieure service en scherpe tarieven. Overtuig ons met uw verhaal en wij bieden 2 x 2500 stuks huis-aan-huis verspreiding aan.

Beerepoot Automatisering

IT is onze passie. Onze missie is hiermee een positieve bijdrage leveren aan uw bedrijfsvoering. Wij zien onszelf als partner. Meedenkers. Ontzorgers. Want als uw automatisering op orde is, kunt u zich volledig concentreren op uw bedrijf en uw klanten. Op de Westfriese Beursvloer bieden wij 5 x een voucher voor onderhoud van de laptop of PC van uw organisatie.

Van der Laan

Van der Laan uit Zwaag is één van de grotere technische bedrijven in Noord-Holland. Met een mix van jonge ideeën en jarenlange ervaring zijn we met circa 110 innovatieve deskundigen actief in een breed segment van de markt. Op de beursvloer gaan we met u in gesprek om te bekijken wat onze expertise voor u kan betekenen.

Zeeman Vastgoed

Al vier decennia ontwikkelen wij om te leven. ZeemanVastgoed bestaat VEERTIG jaar! We hebben idealen nageleefd, stormen doorstaan, prachtige projecten mogen realiseren. Daar zijn we oprecht trots op. En we zijn nog láng niet klaar. Voor uw kantoor hebben wij nog plexiglas monitorverhogers, postbakjes en diverse ordners.

SG Newton

Bij ons ontdekt iedere leerling zijn of haar talent, niveau en beroepsperspectief. Iedereen wordt uitgedaagd het beste uit zichzelf te halen. Onze leerlingen leren door middel van het uitvoeren van opdrachten door ‘echte’ opdrachtgevers. Kunstwerken, smakelijke lunches of chique diners, kinderpartijtjes, website, app, nieuwsbrief (soort reclameposter) en promotiefilm maken, houten meubilair en ondersteuning bij activiteiten. Wij vragen opdrachten met een beetje van uw tijd, expertise en ervaring om ons te begeleiden.

RODI Media

Met lef zijn we van ‘krantenspecialist’ uitgegroeid tot een ambitieus mediabedrijf, dat voorziet in de behoefte om te communiceren. Of dat nu lokaal, regionaal, doelgroepgericht of huis-aan-huis is. Waarom we dat doen? Om mensen en bedrijven met elkaar te verbinden. Om samen succes te bereiken. Om uw bedrijf succesvoller te maken. Dat is waar wij voor staan. Waar wij u bij helpen. Op de beursvloer bieden wij: 3 redactionele artikelen Aantal woorden: 250 + liggende foto Plaatsing kan in editie: De Drom, De Medemblikker/Koggenlander of de West-Friesland op Zondag / Groene Hart op Zondag

Tabor Oscar Romero

Goed onderwijs verzorgen en onze leerlingen en elkaar inspireren tot leren, dat vinden wij belangrijk. Je nieuwsgierig en kritisch opstellen, respectvol met elkaar omgaan, elkaar helpen, met een frisse blik je richten op onze maatschappij en open staan voor elkaar horen daar allemaal bij. Voor de derde keer doen wij mee aan NLdoet. Wij bieden 800 paar handen aan voor NLdoet klussen op vrijdag 9 maart 2018.

Werksaam

WerkSaam Westfriesland is dé arbeidsbemiddelaar van Westfriesland. WerkSaam is een samenvoeging van de zeven Westfriese gemeenten (Sociale Zaken) en leer-werkbedrijf Op/maat en voert per 1 januari 2015 de Participatiewet uit. WerkSaam Westfriesland gaat op de beursvloer met u in gesprek over wat we voor u kunnen betekenen.

Vrijwilligerspunt

Vrijwilligerspunt is het regionaal expertisecentrum voor en over vrijwilligers(werk) én organisator van deze beursvloer. Wij bieden een goed werkende koelkast van het merk Bosch, 150 x 60 x 60.

MACE International

Mace is een internationaal advies- en constructiebedrijf, opgericht door en gebouwd op uitzonderlijke mensen, met toewijding aan uitmuntende service en een ondernemersgeest. Op de beursvloer komen wij graag met u in gesprek en bekijken wij of wij iets voor u kunnen betekenen.

 

Aanmelden

Vraag aanmelden (non-profit organisaties)

Alle non-profitorganisaties in West-Friesland kunnen zich aanmelden voor de beursvloer. Onder non-profit organisaties scharen wij alle clubs, stichtingen, verenigingen, scholen, ziekenhuizen, verzorgingshuizen e.d. die werken met vrijwilligers. U kunt maximaal drie vragen stellen die u graag op de beursvloer onder de aandacht wilt brengen. Meer weten wat u kunt verwachten? (Bijna) alle informatie ziet u in twee minuten.

Toch nog vragen? Neem dan persoonlijk contact op met Helen Sijm of Brigitta Posch (0229-216499 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Dit jaar worden alle deelnemende organisaties uitgenodigd voor een workshop. Belangrijk is dat u deze workshop volgt. U leert zichzelf in een 'elevator pitch' te presenteren, uw vraag/vragen te concretiseren. U komt dan goed beslagen ten ijs en heeft dan een grotere kans van slagen!

Non-profit organisaties formulier vraag aanmelden

Inspiratie

Inspiratie

Donderdag 17 november 2016 vond in het RSG Enkhuizen de zevende Westfriese Beursvloer plaats.

Alle foto’s kun je bekijken en downloaden via deze link. Univé Hollands Noorden maakte een promofilm over de beursvloer en hun matches.

Volg onze Facebook voor de uitgevoerde matches en de bijbehorende tegenprestaties.
Facebook Westfriese Beursvloer

Heeft u een vraag dan kunt u ons bereiken op info@vrijwilligerspunt.com

Meld je aan voor het laatste nieuws