NLdoet

Datum: vrijdag 13 maart


Opslaan:  

Het Oranje Fonds organiseert op 13 en 14 maart 2020, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken.

In West-Friesland wordt hier door Vrijwilligerspunt vooral invulling aan gegeven via 2 middelbare scholen die meedoen.  In totaal zo'n 700 middelbare scholieren van de Praktijkschool Hoorn en het Oscar Romero doen op vrijdag 13 maart mee aan dit evenement. Vrijwilligerspunt is ingeschakeld om voor deze leerlingen vrijwilligerswerk te zoeken. De klussen die door de leerlingen opgepakt worden zijn altijd zeer divers en variëren van het schoonmaken en opruimen van sportkantines, tot het ondernemen van leuke activiteiten met cliënten van zorginstellingen. 

Wilt u meer informatie hebben over de mogelijkheden van NLdoet via Vrijwilligerspunt? Neem dan contact met ons op, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Heeft u een vraag dan kunt u ons bereiken op info@vrijwilligerspunt.com of 0229 21 64 99