Vrijwilligersprijs Hoorn

Datum: woensdag 4 december

Locatie: Hoorn
Opslaan:  

Wie verdient volgens u de Vrijwilligersprijs 2019? Kent u iemand of een organisatie die de Hoornse Vrijwilligersprijs 2019 of de Vrijwilligersprijs Medemblik 2019 dubbel en dwars verdient? Meld uw favoriet dan nu aan! De Vrijwilligersprijs is onder te verdelen in drie categorieën: de Jonge Vrijwilliger (tot 23 jaar), de Vrijwilliger (vanaf 23 jaar) en de Vrijwilligersorganisatie. Er zijn dus drie winnaars!

 Veel mensen in Hoorn en Medemblik doen af en toe of regelmatig vrijwilligerswerk. En deze vrijwilligers mogen best eens extra in het zonnetje gezet worden! Daarom organiseert Vrijwilligerspunt jaarlijks de Hoornse Vrijwilligersprijs en de Vrijwilligersprijs Medemblik in samenwerking met respectievelijk de gemeente Hoorn en de gemeente Medemblik. Wie worden in 2019 de winnaars van de Hoornse Vrijwilligersprijs en de Vrijwilligersprijs Medemblik? Daar heeft u als inwoner van Hoorn en Medemblik invloed op!

AANMELDEN VRIJWILLIGERS

Vanaf nu kunt u uw favoriete vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie aanmelden. Dit kan tot 6 oktober. Vervolgens gaat de jury in beraad en kiest voor iedere categorie drie genomineerden. En dan gaat het stemmen beginnen en mag u bepalen wie er in 2019 met de prijzen vandoor gaan!

Deze avond is alleen voor genodigden

 

Telefoon
0229 216499
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heeft u een vraag dan kunt u ons bereiken op info@vrijwilligerspunt.com of 0229 21 64 99