Informatie

Dit jaar wordt de beursvloer gehouden op: 22 november bij de Rabobank West-Friesland op de Graanmarkt 1, Zwaagdijk-Oost.

Informatie

Bedrijven willen vaak "iets" doen in het kader van Maatschappelijk Betrokken Ondernemen (MBO). Non-profit organisaties uit de regio hebben behoefte aan hulp op allerlei gebied.Om deze partijen op een leuke en effectieve manier bij elkaar te brengen organiseert Vrijwilligerspunt eens per jaar een groot evenement: de Westfriese Beursvloer. Dit jaar is de Westfriese Beursvloer op donderdag 22 November as. en zijn wij te gast bij Rabobank West-Friesland.

Hoe werkt de beursvloer?

Op de Beursvloer komen vragende en aanbiedende partijen elkaar tegen en “handelen” zonder een euro uit te geven. “Hoekmannen” zijn aanwezig om te bemiddelen. Het handelen vindt plaats in vier hoeken:

Icoon voor de sectie kennis en kunde

Voorbeeld:
Toneelgroep zoekt regisseur

Voorbeeld:
Basisschool zoekt klussers

Icoon voor de sectie klussen
Icoon voor de sectie Mensen voor Mensen

Voorbeeld:
Stichting zoekt uitje voor vrijwilligers

Voorbeeld:
Zangkoor zoekt drukwerk om hun concert te promoten

Icoon voor de sectie Middelen en materialen

Het is 16.30 uur, de gong gaat.

Maatschappelijke organisaties presenteren hun vraag en zoeken naar het bedrijf met een passend aanbod. Denk daarbij aan spullen, adviezen of menskracht. De organisaties bieden een tegenprestatie aan, zoals zelfgebakken taart, een rondleiding op de kinderboerderij, etcetera.

Bedrijven kijken rond welke organisatie of vraag het beste bij hun aanbod past. Bedrijven (en ook gemeenten en serviceclubs) kunnen vooraf de vragen van maatschappelijke organisaties online inzien en hun aanbod hierop afstemmen. Bedrijven kunnen ook zelf een aanbod doen. Vrijwilligerspunt weet wat speelt en kan helpen bij het formuleren van een aanbod.

Wanneer een bedrijf op de beursvloer een passend aanbod heeft op een vraag van een organisatie, vullen zij samen een matchformulier in. De match is gemaakt en wordt meteen schriftelijk vastgelegd. De notaris tekent mee.

17:30 uur, de gong gaat weer.

De beursvloer is gesloten. Nog geen match gemaakt? Geen zorgen. Onder het genot van een hapje en een drankje, gaat het netwerken gewoon door en proberen we de perfecte match alsnog te maken. Ook horen we dan hoeveel matches er die dag gemaakt zijn.

Westfriese uitdaging

De Beursvloer vindt ieder jaar in november plaats. Wilt u niet wachten? Bezoek dan de Westfriese Uitdaging, een andere manier van Maatschappelijk Betrokken Ondernemen.

Actueel

Actueel

21-6-2018 De datum voor de negende Westfriese Beursvloer is bekend. Noteer 22 november 2018 in uw agenda. We zijn te gast bij de Rabobank in Zwaagdijk-Oost. Alvast aanmelden of meer informatie? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij houden u op de hoogte.

Contact

Contact

De Maatschappelijke beursvloer is een initiatief van Vrijwilligerspunt.

Telefoon: 0229-216499
Contactpersonen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Brigitta Posch

Vragen

Vragen

Hieronder treft u de vragen van de stichtingen en verenigingen aan. Deze vragen zijn opgedeeld in vier categorieën: Mensen voor Mensen, Klussen, Kennis & Kunde en Middelen en Materialen. Wilt u uitleg hebben over de categorieën, kijk dan op het tabblad ‘Geslaagde matches en voorbeelden.’ Wilt u uw eigen vragen opsturen, dan kan dat via het tabblad Aanmelden

Kennis en Kunde

Hulp bij financiën

Als stichting De Verteltuin; hebben wij de ANBI status, hiervoor zijn bijzondere (fiscale) zaken waar wij graag hulp bij willen.

 

Team Sportservice is voor haar personeel op zoek naar een cursus/training waarin ons geleerd wordt hoe wij onze diverse doelgroepen het best kunnen bereiken via social media, waardoor onze zichtbaarheid vergroot wordt en we zo alle doelgroepen kunnen activeren om te sporten en bewegen.

Oprichting Stichting

Mensen zijn vaak bezig met wát zij denken maar niet met hóe zij denken. Dat veroorzaakt veel onnodig leed. Met lezingen/denklessen 'Kleurenblind denken' geef ik informatie over de werking van het denkproces. Voor het aanvragen van projectsubsidie is echter een Stichting nodig. (www.kleurenblinddenken.nl) Tegenpresentatie: workshops Kleurenblind denken, Reiki, Mandala-tekenen, klankschalen.

10 jarig bestaan

In de zomer van 2018 bestaat De Verteltuin 10 jaar. Een mooi moment om bij stil te staan, maar hoe? Wie denkt met ons mee over een leuke manier om ons jubileum te vieren?

Wie draagt zijn kennis over?

Stichting Van de Straat zoekt samenwerking met meubelmakers, timmerlieden en andere bedrijven die werken met hout. In onze houtwerkplaats willen wij jongeren kennis laten maken en begeleiden in het maken en opknappen van meubels.

Vergroten naamsbekendheid

Inloophuis PISA vraagt of bedrijven via hun netwerk ons willen helpen met uitbreiding Vrienden en/of ondersteuning bij ons evenement Battle4Life, bijvoorbeeld door emailing, plaatsing op (interne en/of externe) website, presentatie door bestuur op bijeenkomst, plaatsing in (interne en/of externe) nieuwsbrief.

Expertise bij opzetten van collectief

Team WF is een aantal volleybalverenigingen die intensiever samen willen werken op het gebied van promotie van de volleybalsport in de regio. Wij vragen expertise en tijd om de gezamenlijke West-Friese volleybalverenigingen verenigingen te helpen bij het opzetten van een collectief en daarvan afgeleid, een communicatieplan per vereniging.

Klussen

Tuinklussers gezocht

WonenPlus Stede Broec helpt senioren en mensen met een beperking om zo prettig en zelfstandig mogelijk te kunnen blijven wonen en leven. Tijdens NLdoet willen we bij 10 cliënten van onze doelgroep de tuin opknappen. Wij zoeken mensen die willen helpen met het opknappen van de tuinen.

Werk op hoogte

Kinderboerderij SKIK zoekt een handige klusser, zonder hoogtevrees, die een beamer en scherm voor ons kan ophangen.

Ramen lappen in het groot

De Verteltuin vraagt hulp bij het schoonmaken van de kas. Trappen, slangen en schoonmaak materiaal is aanwezig. De kas is 4 meter hoog

Mensen voor Mensen

Uit maar toch thuis

Wij, van activiteitencentrum De Rode Luifel, willen een dagje uit bij ons thuis. We zijn op zoek naar een mobiele kinderboerderij (of de middelen hiervoor) en extra handen om dit uitje mogelijk te maken. Cliënten kunnen dan een kinderboerderij ervaren in hun eigen vertrouwde omgeving.

Wie biedt ons een podium?

Graag laten wij u kennismaken met de kostuums, traditie en dans uit West-Friesland. Als Oud West-Friese dansgroep Wijdenes zoeken wij mogelijkheden om op te treden. Biedt u ons een podium?

Museumbezoek

Bewoners van De Wilgenhof willen er graag op uit. Bv. een leuk uitje naar het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen met de bus. Brengt u ons heen?

40 jarig jubileum

Volgend jaar vieren wij ons 40 jarig jubileum Zonnebloem Enkhuizen;. Wij zijn op zoek naar een bedrijf die wil helpen om onze vrijwilligers in een Zonnebloem zonnetje te zetten. Wij denken dan aan een gezellige middag als waardering voor alles wat zij het hele jaar voor hun gasten doen.

"school"vervoer

Voor een scholingsactiviteit voor onze 40 vrijwilligers van Wereldwinkel Stede Broec zoeken wij vervoer dat ons gezamenlijk daar naar toe kan brengen.

Middelen en Materialen

Stoelen die goed schoongemaakt kunnen worden

Voor het (creatieve) atelier bij Inloophuis Pisa zijn we op zoek naar stoelen die na de creatieve activiteiten weer goed kunnen worden schoongemaakt.

Bouwmaterialen

Voor het Battle4Life evenement dat tijdens Hemelvaart plaats vindt zoeken wij materialen om de hindernissen in het parcours mee te bouwen.

Afsluitbare kast

Voor het opbergen van oa gereedschappen zoekt Activiteitencentrum De Vijf een metalen afsluitbare kast.

Sport-, spel- en leermiddelen

Unu Pikin zoekt voor het leer-/werk traject in Paramaribo, Suriname, diverse middelen (boeken, schriften, schrijfmaterialen, spellen) die ze daarbij kunnen gebruiken.

Partytent

Voor buitenactiviteiten is Inloophuis Pisa op zoek naar een makkelijk op te zetten (en af te breken) partytent (ca. 4x6m) zodat ook bij minder weer de activiteiten door kunnen gaan.

Lunch

Tijdens de Battle4life zijn veel vrijwilligers de hele dag actief. Hen zouden we graag tijdens de dag een lekker lunchpakket aanbieden.

Tafels en Stoelen

Inloophuis De Drie Tulpen zoekt voor de gemeenschapsruimte van De Koepel 6 tafels met per tafel 6 stoelen. Voor het multifunctioneel (eten, koffiedrinken en gesprekken) inzetten van de ruimte zou het heel mooi zijn als de stoelen stapelbaar zijn én de tafels aansluitend.

Nieuwsbrief

Welk bedrijf helpt Unupikin met het drukken en verzenden van de nieuwsbrief die eens per kwartaal uit komt.

Flyers

Battle4life wil graag het evenement promoten door flyers en posters te verspreiden en op te hangen. Wie biedt ons aan de flyers te drukken?

Stalen opbergkasten

Voor het opslaan van documentatie en archieven die aan ons Rundveemuseum Aat Grootes worden aangeboden zoeken wij stalen opbergkasten.

Serviesgoed

Het Inloophuis De Drie Tulpen</> zoekt voor de gezamenlijke maaltijden voor bezoekers en vrijwilligers een servies voor 24 personen (platte borden, diepe borden en bestek). Er komt een professionele keuken in het inloopcentrum waar vanaf mei 2018 maaltijden worden gemaakt.

Materialen voor aanleg parkeerplaats

Het parkeerterrein bij De Bonte Pietmoet worden aangepakt, er wordt ook een stukje braakliggend terrein bijgetrokken. Stenen en zand is wat we hier voor zoeken.

Opknappertjes

Stichting van de straat zoekt tweedehands (houten) meubeltjes die kunnen worden gerestaureerd én hout dat de jongeren kunnen gebruiken in onze houtwerkplaats.

Gezellig interieur

Voedselbank Westfriesland is op zoek naar een gezellig interieur voor de intakeruimte. We zoeken o.a. een bureau en stoelen.

Stratenmakermaterialen

Om een mooie, strakke parkeerplaats aan te leggen zoektDe Bonte Piet een stenenknipper en aantrilmachine te leen.

Diefstal en vandalisme bestrijden

Helaas wordt Kinderboerderij SKIK wel eens getroffen door vandalisme. Een beveiligingscamera werkt preventief en kan diefstal en vandalisme op het terrein bestrijden. Wie helpt ons?

Opbergruimte

Na twee jaar moet Postiljon Theater Producties de ruimte, die zij op een eerder beursvloer hebben gematcht, verlaten. Voor de opslag van (technische) theatermaterialen zoeken zij ca. 20m2 oplagruimte.

Veilig gevoel

Wie kan Wereldwinkel Stede Broec adviseren op het gebied van beveiliging en bewakingssystemen?

Gootsteenbak

De zinken gootsteenbak in de oude schuur bij Kinderboerderij SKIKheeft het begeven. Voor de oude schuur zijn wij op zoek naar een exemplaar van 1.20m breed.

Repetitieruimte

Om mooie stukken te spelen moeten Postiljon Theater Producties kunnen repeteren. Wie heeft ruimte beschikbaar waar af en toe in de avonduren kan worden gerepeteerd?

Aanbod

Aanbod

Alle bedrijven in West-Friesland kunnen zich aanmelden voor de Beursvloer. Non-profit organisaties zijn op zoek naar hulp op gebied van menskracht, advies, kennis, middelen en materialen. U kunt met uw bedrijf één of meerdere aanbiedingen doen om op de Beursvloer te verhandelen. Is het de eerste keer dat u mee wilt doen met de maatschappelijke beursvloer? Dan wilt u vast weten wat er gebeurt en wat er van u wordt verwacht. Kijk onder het tabblad Informatie of bekijk de video twee minuten. U kunt ons natuurlijk ook bellen of mailen.

Wilt u meedoen? Vul dan het onderstaande formulier in. Hebt u een duidelijk aanbod voor ogen? Geef dat dan op het formulier aan. Nog geen duidelijk plan? Geef uw bedrijf toch alvast op. Wij nemen contact op en denken mee over uw aanbod.

Rabobank Westfriesland

Een aandeel in regio West-Friesland. Actief in uw omgeving, samen met onze leden en klanten. Dat is de Rabobank. Op de Westfriese beursvloer hebben wij diverse kantoormeubelen in de aanbieding. Maak een praatje met ons en dan kijken we of we voor u het juiste kantoormeubel hebben. Daarnaast stellen wij onze kennis en expertise op divers gebied beschikbaar.

Guillaume Groen fotografie

Ik bied één dag of twee dagdelen aan voor een fotoshoot. Niet een 'paar plaatjes voor de website', maar denk na over iets wat je clienten of je leden een meerwaarde aan kan geven. Mooie portretten waar we de mensen wat meer samen neer kunnen zetten. Waarbij je de waardering voor de mensen laat zien. Kom bij mij met een goed doordacht plan over wat je wilt.

BDO Westfriesland

BDO Westfriesland bedient een regio die ondernemerschap ademt – van oudsher de thuisbasis van vele familiebedrijven. Waar de handelsgeest volop aanwezig is en hard wordt gewerkt. Op de beursvloer komen wij graag met u in gesprek en luisteren naar uw vraag. Wellicht kunnen wij iets voor u betekenen.

Soci-Com

Wij geloven dat iedereen op zijn of haar eigen manier van toegevoegde waarde kan zijn op de arbeidsmarkt. Door talenten te begeleiden naar een baan die bij ze past, werken wij aan een betere maatschappij en succesvolle organisaties. Maar vooral aan gelukkigere mensen. Op de beursvloer gaan wij in gesprek en kijken of wij dan een passend aanbod kunnen doen.

Floridus Tuin en Groen

Floridus Tuin & Groen is al ruim 40 jaar actief in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Dit doen wij met enorm veel plezier en veel respect voor de natuur en voor onze opdrachtgevers. Op de beursvloer bieden wij een op maat advies aan rond de inrichting van uw groene binnen- en buitenruimtes.

Floridus Tuin en Groen

Floridus Tuin & Groen is al ruim 40 jaar actief in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Dit doen wij met enorm veel plezier en veel respect voor de natuur en voor onze opdrachtgevers. Op de beursvloer bieden wij een op maat advies aan rond de inrichting van uw groene binnen- en buitenruimtes.

GP Groot

GP Groot onderscheidt zich al sinds 1917 door dynamisch ondernemerschap. Dit heeft ons gebracht tot waar we nu zijn: een veelzijdige, gezonde onderneming die met meer dan 700 toegewijde mensen actief is in drie marktsegmenten: inzameling en recycling, brandstoffen en oliehandel, en infra en engineering. Wij bieden 1 x 6m3 puin container in straal van 10 km rondom Medemblik. Te leveren en op t halen incl. verwerking binnen 30 dagen retour. Niet hoger te beladen dan 10 cm boven de rand.

Vitasys

VITASYS is er voor de mens achter de muisklik. Al onze producten en diensten staan in het teken van u. Wij zorgen dat het werkt. En dat het blijft werken. Zo is VITASYS. Automatisering is een boeiend vak. Een vak waarin veranderingen zich supersnel aandienen. De revolutie van gisteren kan vandaag bij het oud papier. Dat maakt het belang van het kiezen voor de juiste automatiseerder dan ook zo groot. Op de beursvloer bieden wij het volgende aan: IT- hardware én een Workshop ‘privacy-wetgeving’

Univé Hollands Noorden

Univé staat bekend als de verzekeraar zonder winstoogmerk. Maar als ‘onderlinge’ Hollands Noorden zijn wij veel meer dan dat. Wij zijn totaalaanbieder van financiële diensten voor zowel particulieren als ondernemers, voor iedereen van student tot senior. Al meer dan 100 jaar. Op de beursvloer bieden wij “handjes”, voor een leuke (tuin)klus of het organiseren van een uitje voor uw cliënten of bewoners. Wij gaan graag hierover met u in gesprek.

Hoff Hoveniers

Hoff Hovenier is de onderneming van zzp'er Pierre van 't Hoff. Hoff Hovenier biedt u de volgende services aan: aanleg, onderhoud, advies en detachering. Op de beursvloer bied ik 4 x 1 dagdeel tuinonderhoud aan.

Startwijzer

Startwijzer gaat over een passie voor ondernemen. Ons verhaal gaat over ontdekken, ontwikkelen, leren en ervaren. Over persoonlijke groei, want ieder mens heeft unieke talenten, vaardigheden en mogelijkheden om een zelfstandig bestaan te creëren. Startwijzer is een expert in het aanleren van ondernemend gedrag of het nu voor het starten van een eigen bedrijf is, bij loopbaan coaching of bij begeleiding naar werk. Startwijzer is de plek voor een succesvolle stap in je carrière. Op de beursvloer bieden wij uitleg een workshop hoe je een gedegen marktonderzoek uitvoert. Ook kunnen wij een training op ondernemend gedrag geven. Tien personen kunnen deelnemen

Robatechnics

U weet dat de continuïteit van uw productielijnen heel belangrijk is. U heeft hiervoor een goed onderhouden installatie nodig met vakkundig personeel , die u niet altijd zelf in huis heeft. Rob Bakker van RoBatechnics is inzetbaar voor elke technische klus als dé technisch specialist! Op de beursvloer kom ik graag met u in gesprek om te zien wat ik als technisch specialist voor uw klus kan betekenen.

Taalhuis Westfriesland

Taalhuis Westfriesland is er om iedereen in West-Friesland te helpen die graag beter wil leren lezen, schrijven of spreken. Op de beursvloer bieden wij mooie leesboeken aan voor kinderen in de basisschoolleeftijd.

Team Sportservice Westfriesland

Team Sportservice West-Friesland is het sportloket in de regio en geeft uitvoering aan het gemeentelijk sportbeleid. Daarnaast ondersteunen wij het aangepast sporten in de gehele regio West-Friesland. Wij willen door middel van beweegaanbod op maat, een gezonde leefstijl stimuleren en echt iedereen plezier en voldoening laten ervaren in sport en bewegen. Om dit te realiseren werken we samen met diverse maatschappelijke, sociale en sportieve partners uit de regio. Team Sportservice biedt een teambuildingsdag op maat aan. Ook kunnen wij u helpen met een cursus Meer Leden in Korte Tijd (MLKT) of Meer Vrijwilligers in Korte Tijd (MVKT). Daarnaast kunnen wij u ook verenigingsadvies bieden op andere gebieden.

Woningstichting Het Grootslag

ONS HUIS UW THUIS Al meer dan 90 jaar zijn we op dit terrein actief. De laatste jaren is daar een aspect bij gekomen, namelijk het realiseren en beheren van maatschappelijk vastgoed, waarin het goed wonen, werken, leren en recreëren is. Op de beursvloer bieden wij een paar iPads aan aan een maatschappelijke organisatie met een goed verhaal. Overtuig ons waarom u ze nodig heeft.

Yarden-Schoneveld

De uitvaartverzorgers van Yarden & Schoneveld Uitvaartzorg Hoorn hebben de juiste kennis en ervaring om u bij te staan in een moeilijke tijd. Samen werken we aan een uitvaart waarop u met een goed gevoel terugkijkt. Wat gebeurt er met de digitale eigendommen van u of uw naasten? Een vraag die iedereen zich zou moeten stellen. Op de beursvloer kunt u zich bij mij inschrijven voor een workshop Digitale Nalatenschap, hierin neem ik u mee hoe u uw digitale nalatenschap of die van een ander kun regelen.

BHV-4-You

Mijn naam is Frans Swart. Sinds 1993 geef ik landelijk medische trainingen aan kinderdagverblijven, bedrijven, fabrieken, scholen, verenigingen, particulieren, sportclubs etc. De jarenlange ervaring maken de trainingen praktijkgericht en daardoor levendig. Je zult zich niet vervelen. Ik bied 5 x een cursus BHV aan op de beursvloer.

Westfriese Bibliotheken

De Westfriese Bibliotheken bieden alle inwoners van Westfriesland een openbare schatkamer voor lezen, literatuur, cultuur en informatie. De Westfriese Bibliotheken vormen met elkaar een netwerk aan kleine en middelgrote Bibliotheken, die voor de opgave staan om op het gespreide platteland de inwoners goede mogelijkheden te bieden om met en door de Bibliotheek wijzer te worden. Wij bieden op de beursvloer aan: - gratis klik-en-tik cursus (6 lessen), - Podium voor ondernemers en verenigingen uit de regio: in de vorm van laagdrempelige Ontmoet & Ontdek activiteiten rond cultuur, sociaal domein en ondernemerschap kunnen ze zich presenteren en in gesprek raken met inwoners van West-Friesland, - Stageplekken (muv ROC)

Merkhet Communicatie

Merkhet Communicatie is een online mediabureau en zet zich in om bedrijven in contact te brengen met (potentiële) klanten of doelgroepen. We brengen advies uit op het gebied van communicatie, media en middelen. Op de beursvloer komen we graag met u in contact en bieden hier aan u te ondersteunen bij een marketingplan, een APK voor uw website en gratis ontwerp van folder enz. mits u het drukwerk aan ons uitbesteedt.

Herling Strijdhorst

Al sinds 1960 is Herling Strijdhorst specialist in brievenbusbezorging. Een gerenommeerd bedrijf dat een begrip is op het gebied van huis-aan-huis verspreiding en postbezorging. Twee takken van sport, die beiden vragen om flexibiliteit, kwaliteit en klantvriendelijkheid. Drie kernkwaliteiten die bij Herling Strijdhorst geen streven zijn, maar een vanzelfsprekendheid. Met superieure service en scherpe tarieven. Overtuig ons met uw verhaal en wij bieden 2 x 2500 stuks huis-aan-huis verspreiding aan.

Beerepoot Automatisering

IT is onze passie. Onze missie is hiermee een positieve bijdrage leveren aan uw bedrijfsvoering. Wij zien onszelf als partner. Meedenkers. Ontzorgers. Want als uw automatisering op orde is, kunt u zich volledig concentreren op uw bedrijf en uw klanten. Op de Westfriese Beursvloer bieden wij 5 x een voucher voor onderhoud van de laptop of PC van uw organisatie.

Van der Laan

Van der Laan uit Zwaag is één van de grotere technische bedrijven in Noord-Holland. Met een mix van jonge ideeën en jarenlange ervaring zijn we met circa 110 innovatieve deskundigen actief in een breed segment van de markt. Op de beursvloer gaan we met u in gesprek om te bekijken wat onze expertise voor u kan betekenen.

Zeeman Vastgoed

Al vier decennia ontwikkelen wij om te leven. ZeemanVastgoed bestaat VEERTIG jaar! We hebben idealen nageleefd, stormen doorstaan, prachtige projecten mogen realiseren. Daar zijn we oprecht trots op. En we zijn nog láng niet klaar. Voor uw kantoor hebben wij nog plexiglas monitorverhogers, postbakjes en diverse ordners.

 

Aanmelden

Vraag aanmelden (non-profit organisaties)

Alle non-profitorganisaties in West-Friesland kunnen zich aanmelden voor de beursvloer. Onder non-profit organisaties scharen wij alle clubs, stichtingen, verenigingen, scholen, ziekenhuizen, verzorgingshuizen e.d. die werken met vrijwilligers. U kunt maximaal drie vragen stellen die u graag op de beursvloer onder de aandacht wilt brengen. Meer weten wat u kunt verwachten? (Bijna) alle informatie ziet u in twee minuten.

Toch nog vragen? Neem dan persoonlijk contact op met Helen Sijm of Brigitta Posch (0229-216499 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Dit jaar worden alle deelnemende organisaties uitgenodigd voor een workshop. Belangrijk is dat u deze workshop volgt. U leert zichzelf in een 'elevator pitch' te presenteren, uw vraag/vragen te concretiseren. U komt dan goed beslagen ten ijs en heeft dan een grotere kans van slagen!

Non-profit organisaties formulier vraag aanmelden.

Inspiratie

Inspiratie

Univé Hollands Noorden in 2016 maakte een mooie promofilm over de beursvloer en hun matches.

Volg onze Facebook voor de uitgevoerde matches en de bijbehorende tegenprestaties.
Facebook Westfriese Beursvloer.

Heeft u een vraag dan kunt u ons bereiken op info@vrijwilligerspunt.com of 0229 21 64 99