Een gezonde en sociale omgeving is belangrijk voor de continuïteit van bedrijven. Steeds meer bedrijven richten zich dan ook op Maatschappelijk Betrokken Ondernemen (MBO). Dit houdt in: het vrijwillig investeren van kennis, personeel, materiaal/middelen en netwerken in de lokale samenleving.

Vrijwilligerspunt is makelaar voor organisaties en bedrijven in Maatschappelijk Betrokken Ondernemen voor de regio West-Friesland. Onze kerntaak is het met elkaar in contact brengen van bedrijven en non-profitorganisaties met als doel de sociale infrastructuur in de regio te versterken.

Vrijwilligerspunt is in West-Friesland initiatiefnemer/organisator van

  • De Westfriese beursvloer
  • NLdoet
  • De Westfriese Uitdaging

Met deze evenementen en initiatieven brengen wij bedrijven en maatschappelijke organisaties bij elkaar.

Uw bedrijf in actie?

Zet uw personeel in op vrijwilligersprojecten, geef uw medewerkers de mogelijkheid om een aantal uren of een dag(deel vrijwilligerswerk uit te voeren. Er zijn veel mogelijkheden, vaak in projectvorm: een aantal medewerkers van een bedrijf komt een dag een organisatie ondersteunen bij een klus of activiteit. Kijkt u op bovenstaande links of neemt u contact met ons op.

Contact opnemen

Wilt u met uw bedrijf in actie komen tijdens NLdoet? Of wilt u op een ander moment in het jaar met uw team, afdeling of hele bedrijf een dag vrijwilligerswerk doen? Heeft uw bedrijf deskundigen in huis die maatschappelijke organisaties kunnen en willen ondersteunen? Neem dan contact op met Vrijwilligerspunt Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Telefoon: 0229-216499
Contactpersonen: Auke Abbekerk, Brigitta Posch, Loek Stam

Heeft u een vraag dan kunt u ons bereiken op info@vrijwilligerspunt.com of 0229 21 64 99