Elk bedrijf is gebaat bij een gezonde en sociale omgeving. Steeds meer bedrijven zijn zich bewust van hun eigen rol in het behouden of helpen creëren hiervan. Als vrijwillige bijdrage aan de lokale samenleving investeren zij kennis, personeel, materiaal/middelen en netwerken. Dat is Maatschappelijk Betrokken Ondernemen.

Vrijwilligerspunt is makelaar voor organisaties en bedrijven in Maatschappelijk Betrokken Ondernemen in West-Friesland. Onze kerntaak is het met elkaar in contact brengen van bedrijven en non- profitorganisaties. Wij doen dit om de sociale infrastructuur in de regio te versterken.

Vrijwilligerspunt is initiatiefnemer en organisator van diverse initiatieven in West-Friesland, waarbij bedrijven en maatschappelijke organisaties met elkaar in contact komen:

  • De Westfriese beursvloer; brengt vraag van non-profit organisaties en aanbod van bedrijven op een leuke, actieve manier bij elkaar.
  • NLdoet; zet vrijwilligers in de spotlight en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken.
  • De Westfriese Uitdaging; een bemiddelingsbureau in vraag en aanbod van Materialen (spullen), Middelen (media) en Menskracht (extra handjes, creativiteit, kennis en kunde).

Uw bedrijf in actie?

Dat kan! Het betekent niet alleen veel voor de betrokken organisaties, maar kan ook een heel goede manier van teambuilding voor uw bedrijf zijn. Zet uw personeel in op vrijwilligersprojecten en geef uw medewerkers de mogelijkheid om vrijwilligerswerk uit te voeren. Er zijn veel mogelijkheden, vaak in projectvorm. Klik op de bovenstaande links voor mogelijkheden of neem contact met ons op.

Contact opnemen

Wilt u met uw bedrijf in actie komen tijdens NLdoet? Of wilt u op een ander moment in het jaar met uw team, afdeling of hele bedrijf een dag vrijwilligerswerk doen? Heeft uw bedrijf deskundigen in huis, die maatschappelijke organisaties willen ondersteunen? Neem dan contact op met Vrijwilligerspunt:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Telefoon: 0229-216499
Contactpersonen: Auke Abbekerk, Brigitta Posch, Loek Stam

Heeft u een vraag dan kunt u ons bereiken op info@vrijwilligerspunt.com of 0229 21 64 99